NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Lightspeed koppeling

Koppel boekhoud-, pim-, voorraadbeheer- of andere systemen aan je Lightspeed webshop. Voorkom handmatige export en import door koppelingen tussen verschillende softwarepakketten te automatiseren.

Lees verder

Een API wat? Wat koppel je waaraan? Koppel je Lightspeed aan software, of koppel je software aan Lightspeed? Het kan beide! In elk geval is een koppeling een unieke dienst die naadloos integreert met als doel het zo efficiënt mogelijk laten draaien van je webshop. Met de nadruk op efficiëntie.

Koppel je suf

Bijna elke online onderneming maakt gebruik van een aantal softwarepakketten. Zo zijn boekhoud- en kassapakketten, voorraadbeheer, ERP, verzend- en betaalmethoden allemaal te koppelen aan je webshop. Dit resulteert bijvoorbeeld in voorraden die netjes up-to-date zijn, administratie die gestructureerd en overzichtelijk is en orders die worden doorgeschoten naar je dropshipper. En dat allemaal automatisch.


Een oplossing dat bij je past

Steeds meer software pakketten bieden een API (= database waar wij alle informatie uit kunnen halen) aan, waardoor je verschillende soorten software met elkaar kan laten communiceren. Lightspeed biedt veel kant en klare mogelijkheden in de App Store. Dit voorkomt handmatig overtypen of werken met exports en imports. Alles wordt automatisch aan elkaar doorgegeven en gecommuniceerd. Koppel stress?

Zie je door alle keuzemogelijkheden de bomen door het bos niet meer? Staat je systeem er niet tussen? Weet je niet of er al een koppeling bestaat voor je wensen? Wil jij een op maat gemaakte koppeling? Dankzij onze ervaring hebben we al een hoop koppelingen kant en klaar op de plank liggen. Hierdoor kunnen we koppelingen snel en goedkoop aanbieden.


Ligt er nog niets op de plank? Geen probleem! Onze back-end programmeurs gaan graag met jou om de tafel om de wensen door te spreken.

De voordelen van koppelingen 

  • Niet meer handmatig overtypen
  • Nagenoeg realtime data synchroniseren
  • Kant en klare oplossingen
  • Gehost bij ons voor gegarandeerde stabiliteit en uptime (maatwerk koppeling)
  • Gratis support
  • Onderhoud inbegrepen

Waarom kies je ons voor je Lightspeed koppeling?

Altijd een match

Op zoek naar een maatwerk koppeling? Dan vormen wij samen met jou het perfecte koppel! Op zoek naar een koppeling die al bestaat? Dan adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende partner die de koppeling heeft ontwikkeld. Zo is er altijd een match die bij je past.

He naij't oe een ore an

Laat je geen oor aannaaien. Ofwel, laat je niet oplichten waar je bij staat. Het gebeurt nog te vaak dat je naar verhouding teveel betaalt. Bij ons niet. We slaan er geen slaatje uit wanneer er complexe koppelingen de revue passeren. Wij maken een ureninschatting en op basis daarvan ontvang je een eerlijk prijs.

 

Wie wij onder andere helpen

Denk je dat wij samen met jou een koppel(ing) vormen?