Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Lightspeed koppeling

Koppel boekhoud-, pim-, voorraadbeheer- of andere systemen aan je Lightspeed webshop. Voorkom handmatige export en import door koppelingen tussen verschillende softwarepakketten te automatiseren.
Lees verder
img-koppelingen-lightspeed

Een API wat? Wat koppel je waaraan? Koppel je Lightspeed aan software, of koppel je software aan Lightspeed? Het kan beide! In elk geval is een koppeling een unieke dienst die naadloos integreert met als doel het zo efficiënt mogelijk laten draaien van je webshop. Met de nadruk op efficiëntie.

Koppel je suf

Bijna elke online onderneming maakt gebruik van een aantal softwarepakketten. Zo zijn boekhoud- en kassapakketten, voorraadbeheer, ERP, verzend- en betaalmethoden allemaal te koppelen aan je webshop. Dit resulteert bijvoorbeeld in voorraden die netjes up-to-date zijn, administratie die gestructureerd en overzichtelijk is en orders die worden doorgeschoten naar je dropshipper. En dat allemaal automatisch.


Kant en klare oplossingen

Steeds meer software pakketten bieden een API (= database waar wij alle informatie uit kunnen halen) aan, waardoor je verschillende soorten software met elkaar kan laten communiceren. Lightspeed biedt veel kant en klare mogelijkheden in de App Store. Dit voorkomt handmatig overtypen of werken met exports en imports. Alles wordt automatisch aan elkaar doorgegeven en gecommuniceerd.

Inmiddels hebben wij zelf ook al de nodige maatwerk koppelingen mogen realiseren. Wij hebben ervaring met de onderstaande koppelingen.


Koppel stress?

Zie je door alle keuzemogelijkheden de bomen door het bos niet meer? Staat je systeem er niet tussen? Weet je niet of er al een koppeling bestaat voor je wensen? Wil jij een op maat gemaakte koppeling? Dankzij onze ervaring hebben we al een hoop koppelingen kant en klaar op de plank liggen. Hierdoor kunnen we koppelingen snel en goedkoop aanbieden.


Ligt er nog niets op de plank? Geen probleem! Onze back-end programmeurs gaan graag met jou om de tafel om de wensen door te spreken.

img-koppelingen-voordelen

De voordelen van een koppeling

  • Niet meer handmatig overtypen
  • Nagenoeg realtime data synchroniseren
  • Kant en klare oplossingen
  • Gehost bij ons voor gegarandeerde stabiliteit en uptime (maatwerk koppeling)
  • Gratis support
  • Onderhoud inbegrepen

Waarom kies je ons voor je Lightspeed koppeling?

Wie wij onder andere helpen

Denk je dat wij samen met jou een koppel(ing) vormen?