/lightspeed/webshop-design/ Webshop design Lightspeed | Wij helpen! | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Lightspeed webshop design

Wij ontwerpen alles wat pixels heeft in de webshop. Waar content, interactie en techniek samenkomen, zorgen wij met ons ontwerp voor de beste user experience.
Lees verder
img-webshopdesign-lightspeed

Het hoofddoel van een webshop ontwerpen voor Lightspeed is vaak eenduidig: verkopen. Echter de weg naar dit hoofddoel is onbegrensd. Vergelijk het met de uitspraak: alle wegen leiden naar Rome. Welke weg je ook kiest, het biedt perspectief om je doel te bereiken. Toch is de ene weg beter en sneller dan de andere. Wij hebben de juiste weg al voor je uitgestippeld.

Mooi of functioneel? Beide!

Grofweg kunnen wij onze aanvragen in twee kampen verdelen. Enerzijds klanten die kiezen voor een flitsend webshop ontwerp en anderzijds klanten die zich vooral focussen op conversie. Wie zich focust op conversie komt vaak met een heel ander, voornamelijk functioneel, eisenpakket dan iemand die zich focust op een flitsend ontwerp.
Allebei hetzelfde verkoopdoel voor ogen, twee totaal verschillende benaderingen. 

 

InStijl Media gaat eigenwijs in het midden zitten als het gaat om webshop ontwerpen. Door de uitersten te combineren, halen we het beste uit beide werelden. Deze manier van werken, werpt zijn vruchten af. Klanten prijzen ons om deze benadering. En tevreden klanten, daar doen we het voor.


De juiste weg naar Rome

Ontwerp, techniek en conversie zijn één in de digitale wereld. Nadat er een doordacht en uitgewerkt plan op tafel ligt, starten we met de realisatie van het eerste concept. Deze bestaat uit de eerste opzet van de homepagina. Hier combineren we functionaliteit met grafische elementen. Beter gezegd: grafisch geven we kleur aan de functionele inhoud. Door middel van dit design komt de uiteindelijke vormgeving van alle pagina’s langzamerhand tot leven. Belangrijk aspect hierbij is de unieke beleving op maat. 

 

Na afronding van de ontwerpfase, starten we met de technische ontwikkeling. Leidraad hierbij is het grafisch ontwerp. We zorgen dat onze vooraf bedachte “user experience” technisch tot leven komt. Vlak voor oplevering bieden we de mogelijkheid om de webshop door en door te testen in de testomgeving. Feedback verwerken we zorgvuldig. Akkoord? Dan gaan we de livegang plannen! 

 

Na livegang houdt het niet op, want online optimalisatie voor conversie is een never ending story. Online marketing is noodzakelijk om de klant op de juiste manier te blijven bedienen. Goede content is essentieel voor de ranking in Google. Het is aan te raden om na livegang van jouw webshop te blijven doorontwikkelen. Op alle vlakken. Concurrentie is immers moordend en (technische) ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op.

 

Professioneel webshop ontwerp nodig?

Een Lightspeed webshop laten ontwerpen of vernieuwen? Wij geven je graag advies over hoe we jouw uitdaging het best kunnen aanpakken. Naast een nieuwe webshop ook op zoek naar huisstijlontwikkelingbanner templates onderhoud, een nieuwe website of hosting mogelijkheden? Neem in alle gevallen vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

img-webshopdesign-voordelen

De voordelen van webshop design

  • Creëert unieke bezoekerservaring
  • Draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid
  • Sluit aan bij wat je wilt uitstralen
  • Responsive design heeft positief effect op de SEO
  • Werkt conversieverhogend
  • Maakt concurrentie jaloers

Waarom kies je ons voor Lightspeed webshop design?

Wie wij onder andere helpen

Op zoek naar die unieke touch in je webshop?