Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Mailerlite koppelen aan Lightspeed

Mailerlite is een dienstverlener die e-mailmarketing services makkelijker en mooier maken. Met een oog op gebruiksvriendelijkheid en de handige user interface, maak je prachtige e-mailcampagnes die ook nog eens effectief zijn. Met de Mailerlite Lightspeed koppeling breng je jouw e-mailmarketing naar het volgende level. Werk slimmer met Mailerlite Lightspeed koppeling!Alles voor de perfecte e-mail campagne

Wanneer je overweegt in te gaan zetten op het versturen van nieuwsbrieven, dan is het wel net zo handig dat deze gekoppeld is aan jouw webshop. Het realiseren van een koppeling tussen jouw Lightspeed webshop en Mailerlite maakt jouw werkzaamheden wat betreft e-mails een stuk makkelijker. Door middel van e-mail automatisering kan je innovatieve campagnes ontwikkelen zonder technische vaardigheden toe te passen. Daarnaast verander je jouw bezoekers in klanten met responsive landingspagina’s en ontwerp je mooie pop-ups om zo op de meest effectieve manier nieuwe abonnees op jouw mails te verzamelen. En alles kan in jouw persoonlijke huisstijl en uitstraling.


Lightspeed Mailerlite koppeling voor jouw webshop bij InStijl Media

We helpen je bij InStijl Media graag om je effectiviteit bij het online werken te verbeteren. Daarom kan je voor een Mailerlite Lightspeed koppeling bij ons terecht. Wij geven je graag een advies over hoe we dit samen het beste kunnen inrichten. Na akkoord kunnen we het voor je uitvoeren.

img-voordelen

De voordelen van Mailerlite koppelen aan Lightspeed

  • Mooie nieuwsbrieven
  • Gerichte campagnes 
  • Creëer meer klantbetrokkenheid
  • Beloon klanten
  • Promoot nieuwe producten
  • Motiveer herhalingsaankopen

Meer weten over Mailerlite Lightspeed koppeling?