Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Klaviyo Lightspeed koppeling

Wil je jouw e-mailmarketing een upgrade geven in combinatie met jouw Lightspeed webshop? Dan zit je met een Klaviyo Lightspeed koppeling goed! Klaviyo is een e-mailmarketing automation oplossing die verschillende data, analyses en messaging samenbrengt om zo makkelijker te communiceren met klanten. Met deze koppeling maak je jouw bedrijfscommunicatie een stuk persoonlijker en gerichter naar de klant. Werk persoonlijker en effectiever!


 

Perfecte persoonlijke e-mailcampagnes

Klaviyo koppelen aan Lightspeed zorgt voor data-gedreven marketing voor webwinkels. Klantdata wordt gebruikt om zo de perfecte marketing boodschap aan de klant te tonen. Door het gebruiken van deze toepassing zorg je ervoor dat jouw klant een goede klantreis volgt om aankopen terugkerend bij jouw webshop te doen. Via gepersonaliseerde e-mails bouw je een waardevolle relatie op met hen. De koppeling maakt gebruik van real-time data, hierdoor kan je accuraat en precies werken. Met de visuele editor maak je overzichtelijk een geautomatiseerde e-mail flow. Effectief en makkelijk in gebruik.


Klaviyo Lightspeed koppeling voor jouw webshop bij InStijl Media

Processen automatiseren is iets waar wij je bij InStijl Media graag bij helpen. Daarom bieden wij verschillende soorten Lightspeed koppelingen aan, waaronder een koppeling tussen Klaviyo en Lightspeed. Samen kijken we naar opties om je shop nog sterker en meer geautomatiseerd te maken. Op deze manier ben je voorzien van een goed totaalpakket en kan je zorgeloos ondernemen en zakendoen. Ben je geïnteresseerd hierin of heb je vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tot snel!

img-voordelen

De voordelen van Klaviyo koppelen aan Lightspeed

  • Mooie nieuwsbrieven
  • Gerichte campagnes 
  • Creëer meer klantbetrokkenheid
  • Beloon klanten
  • Promoot nieuwe producten
  • Motiveer herhalingsaankopen

Meer weten over Lightspeed Klaviyo koppeling?