NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Lightspeed maatwerk

In een handomdraai heb jij door middel van een thema een webshop met aantrekkelijke uitstraling. Wat als je toch nog iets mist? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar Lightspeed maatwerk. Dat kan!

Lees verder

Je bent op deze pagina, omdat je waarschijnlijk op zoek bent naar Lightspeed maatwerk. Of je bent gewoon rustig onze website aan het screenen. Allebei de opties vinden wij natuurlijk prima. Heb jij een specifieke maatwerk wens? Of denk je een maatwerk wens te hebben? Dan vertellen wij je graag over de mogelijkheden en hoe wij je kunnen helpen.

Wat is maatwerk?

Alles wat wel mogelijk is binnen Lightspeed, maar niet standaard in het gekozen thema zit, is maatwerk. Je kunt stellen dat al het maatwerk visueel en interactief in verbinding staat met de gebruiker. Kortom, maatwerk is front-end gerelateerd. Back-end development is daarentegen een ander verhaal.


De eindgebruiker als uitgangspunt

Wij leveren Lightspeed maatwerk voor iedereen. Elke aanvraag is anders en onze maatwerk oplossingen ook. Met aan de basis van iedere oplossing: de eindgebruiker. Als de eindgebruiker er niet mee uit de voeten kan, is de oplossing waardeloos. We zijn pas tevreden als design, techniek en mens in perfecte harmonie interacteren. Hiervoor gaan we tot het uiterste.


Impact door maatwerk

Geef je wensen aan ons door en wij gaan op zoek naar betaalbare, efficiënte en realistische oplossingen. Op deze manier maken we al jaren technologische en succesvolle hoogstandjes in diverse webshops die er ook nog eens grafisch gelikt uitzien. We creëren maximale impact waardoor jij kunt blijven groeien. Heb je wensen? Graag gaan we persoonlijk met je in gesprek.

De voordelen van maatwerk

  • Functionaliteit afgestemd op jouw doel en dat van bezoekers
  • Creëert tevreden en terugkerende gebruikers
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vergroot de kans op conversies
  • Biedt voor (bijna) elk probleem een maatwerkoplossing
  • Passend bij online strategie

Waarom kies je ons voor jouw Lightspeed maatwerk?

Wat niet bestaat, bouwen wij op maat

Unieke wensen? Op zoek naar een unieke functionaliteit die niemand anders heeft? Voor de draad ermee. Wat niet bestaat, bouwen we op maat. Voor elk ‘probleem’ zijn er meerdere oplossingen. Er leiden immers meer wegen naar Rome. Samen met jou kijken we welk pad we het beste kunnen bewandelen. En daar gaan we dan voor de volle 100% voor. Want half maatwerk, is geen werk.

Strippenkaart op maat

Strippenkaart, klinkt dat even ouderwets. Oude nostalgie, zo’n kaartje in het openbaar vervoer. Bij InStijl Media kun je weer een strippenkaart kopen. Hoe meer uren je koopt, hoe goedkoper het tarief. Vervolgens worden alle kleine werkzaamheden van de strippenkaart afgehaald. Net zolang tot de teller weer op 0 uur staat. Sidenote: Onze strippenkaarten zijn bedoeld voor kleine aanpassingen (onder 5 uur). Strippenkaarten zijn niet inwisselbaar. 

Wie wij onder andere helpen

Wil je digitale impact creëren met je webshop?