NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Shopify maatwerk

Je hebt een thema gevonden dat er goed uitziet en aan het grootste gedeelte van je wensen voldoet, maar het mist net het laatste puntje op de i. Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar klein of groot maatwerk in jouw Shopify shop.

Lees verder
Maatwerk Shopify

Heb jij wensen voor je Shopify shop? Dan helpen wij graag om deze maatwerk wensen te implementeren in je webshop. Samen kijken we naar een oplossing die past bij jouw persoonlijke situatie. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij aan de slag!

Wanneer maatwerk?

Je kunt uit verschillende thema’s kiezen wanneer je voor een Shopify webshop kiest. Tot op een zekere hoogte kun jij je shop personaliseren naar je wensen binnen het thema. Een snelle manier om snel up and running te zijn! Maar het kan zo zijn dat jij graag bepaalde functionaliteiten ziet die niet standaard in het door jouw gekozen thema zitten, je wilt uniek zijn of hebt een andere visie hoe de shop in te richten. Dit kunnen wij in het thema bouwen door middel van maatwerk. We bouwen de gewenste functionaliteiten binnen het thema zodat er een shop ontstaat aangepast naar de persoonlijke wensen en behoeften.Volledige maatwerk shop

Je kunt een stapje verder gaan en kiezen voor een volledige maatwerk Shopify shop. Wat we dan doen is vanaf scratch een unieke shop maken die niemand anders heeft. Hier komt geen thema aan te pas, maar bouwen we alles op maat. 


Maak jouw shop succesvol

InStijl Media heeft een ruime ervaring met het verrichten van divers maatwerk in verschillende e-commerce platformen. We hebben de juiste tools in huis om er met jou voor te zorgen dat we functionaliteiten bouwen die er gelikt uitzien en goed converteren. Op deze manier creëren wij maximale impact waardoor jij kunt blijven groeien. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.


Maatwerk Shopify

De voordelen van maatwerk

  • Unieke user experience
  • Functionaliteit afgestemd op jouw doel en dat van bezoekers
  • Future proof solution
  • Vergroot de kans op conversies
  • Gebruiksvriendelijk aan de voor- en achterkant
  • Eindeloze mogelijkheden

Waarom kies je ons voor Shopify maatwerk?

Wat niet bestaat, bouwen wij op maat

Op zoek naar een unieke functionaliteit die niemand anders heeft? Voor de draad ermee. Wat niet bestaat, bouwen wij op maat. Voor elk ‘probleem’ zijn er meerdere oplossingen. Samen met jou gaan we op zoek naar de meest stabiele oplossing. En daar gaan we dan voor de volle 100% voor.

Maatwerk Shopify
Maatwerk Shopify

Achterhoekse touch

Achterhoekse nuchterheid krijg je er gratis bij als je kiest voor ons. Inhoudelijk betekent dat: gastvrij, vriendelijk, tikkeltje bescheiden en zoals wij het graag zeggen ‘anpakken en d’r an’. Geengenøhl, ofwel gezeur, maar handen uit de mouwen. Niet ingewikkelder dan nodig is. Samenwerken om voor jou ongekende resultaten te realiseren.

Wie wij onder andere helpen

Op zoek naar maatwerk in Shopify?