/shopify/maatwerk/ Maatwerk Shopify | Wij helpen! | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Shopify maatwerk

Je hebt een thema gevonden dat er goed uitziet en aan het grootste gedeelte van je wensen voldoet, maar het mist net het laatste puntje op de i. Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar klein of groot maatwerk in jouw Shopify shop.
Lees verder
img-maatwerk-shopify

Heb jij wensen voor je Shopify shop? Dan helpen wij graag om deze maatwerk wensen te implementeren in je webshop. Samen kijken we naar een oplossing die past bij jouw persoonlijke situatie. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij aan de slag!

Wanneer maatwerk?

Je kunt uit verschillende thema’s kiezen wanneer je voor een Shopify webshop kiest. Tot op een zekere hoogte kun jij je shop personaliseren naar je wensen binnen het thema. Een snelle manier om snel up and running te zijn! Maar het kan zo zijn dat jij graag bepaalde functionaliteiten ziet die niet standaard in het door jouw gekozen thema zitten, je wilt uniek zijn of hebt een andere visie hoe de shop in te richten. Dit kunnen wij in het thema bouwen door middel van maatwerk. We bouwen de gewenste functionaliteiten binnen het thema zodat er een shop ontstaat aangepast naar de persoonlijke wensen en behoeften.

 

Volledige maatwerk shop

Je kunt een stapje verder gaan en kiezen voor een volledige maatwerk Shopify shop. Wat we dan doen is vanaf scratch een unieke shop maken die niemand anders heeft. Hier komt geen thema aan te pas, maar bouwen we alles op maat. 


Maak jouw shop succesvol

InStijl Media heeft een ruime ervaring met het verrichten van divers maatwerk in verschillende e-commerce platformen. We hebben de juiste tools in huis om er met jou voor te zorgen dat we functionaliteiten bouwen die er gelikt uitzien en goed converteren. Op deze manier creëren wij maximale impact waardoor jij kunt blijven groeien. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

img-maatwerk-voordelen

De voordelen van maatwerk

  • Unieke user experience
  • Functionaliteit afgestemd op jouw doel en dat van bezoekers
  • Future proof solution
  • Vergroot de kans op conversies
  • Gebruiksvriendelijk aan de voor- en achterkant
  • Eindeloze mogelijkheden

Waarom kies je ons voor Shopify maatwerk?

Wie wij onder andere helpen

Op zoek naar maatwerk in Shopify?