Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij maken,

Shopify apps

Shopify kent meer dan 8000 apps waarmee jij je webshop helemaal aan je stijl kunt aanpassen. Hier heeft InStijl Media ook een bijdrage aan geleverd. Laat je adviseren door ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.
Lees verder
img-apps-shopify

Je hebt een Shopify shop. Alles werkt prima in de basis. Voor al je andere wensen zijn er apps beschikbaar. We helpen jou graag in het maken of bouwen van de juiste keuze.

Waarom zou je Shopify apps gebruiken?

Shopify is een krachtig e-commerceplatform dat je in staat stelt om een prachtige online webshop te creëren en te beheren. Maar om het meeste uit je Shopify shop te halen, is het essentieel om gebruik te maken van apps. Met de juiste apps kun je de functionaliteit van je webshop uitbreiden, het beheer vereenvoudigen en de gebruikerservaring verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom Shopify apps een waardevolle bijdrage leveren:

  • Verhoogde functionaliteit: Apps kunnen extra functies toevoegen aan je webshop, zoals productbeoordelingen, upsells, vertaaltools en nog veel meer. Dit stelt je in staat om een unieke winkelervaring te bieden aan je klanten.
  • Efficiënter beheer: Met apps kun je verschillende aspecten van je webshop automatiseren en stroomlijnen. Denk hierbij aan orderverwerking, voorraadbeheer, verzending en klantenservice. Dit bespaart tijd en moeite, zodat je je kunt concentreren op andere belangrijke taken.
  • Verbeterde gebruikerservaring: Apps kunnen helpen bij het optimaliseren van de navigatie, het ontwerp en de snelheid van je webshop. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en kan leiden tot hogere conversies en klanttevredenheid.
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Met duizenden beschikbare apps kun je jouw Shopify shop aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine shop of een grootschalige onderneming runt, er is altijd een app die aan je vereisten voldoet.

 

Shopify-apps kiezen

Er zijn talloze Shopify apps beschikbaar. Onthoud dat het kiezen van de juiste apps voor jouw webshop afhankelijk is van je specifieke behoeften en doelen. Neem de tijd om de beschikbare apps te verkennen en te experimenteren met verschillende opties om te zien welke het beste werkt voor jouw Shopify shop. Met de juiste combinatie van Shopify apps kun je je webshop transformeren waarbij je enerzijds een betere ervaring biedt aan je klanten en anderzijds je dagelijkse taken een stukje makkelijker maakt door automatisering. 

 

Apps In Stijl

Naast dat wij je graag adviseren welke app het beste bij jouw past, maken wij zelf ook diverse apps. We maken apps volgens het principe vraag en aanbod. Zien wij regelmatig dezelfde vraag voorbij komen in onze mailbox? Dan kijken we naar de mogelijkheden om er een app van te maken. Kortom, de keuze is reuze! Kom je er niet uit? Wij adviseren je graag. Neem gerust contact met ons op. Onze app trots in Shopify

Zien wij een mooie kans, dan gaan wij ervoor. In een handomdraai implementeer jij gemakkelijk de app in jouw webshop! Ons app portfolio is nog in de maak, maar de eerste app heeft zich in meerdere platformen al meer dan bewezen! Klik op een app voor meer informatie.

Niet gevonden wat je zocht?

Nog niet kunnen slagen in de zoektocht naar de juiste toepassing? Wij kijken graag met je mee of er een bestaande app alsnog voldoet aan je wensen. Is dat niet het geval dan zullen wij op zoek gaan naar op maat gemaakte alternatieven. Wij geloven in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw bedrijf. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

img-voordelen

De voordelen van onze Shopify apps

  • Beheer onze apps in een eigen omgeving
  • Gratis updates zonder downtime
  • Gratis testen altijd mogelijk
  • Extra maatwerkmogelijkheden d.m.v. API
  • Breid je webshop gemakkelijk uit
  • Makkelijk te verwijderen

Waarom kies je ons voor een Shopify app InStijl?

Wie wij onder andere helpen

Waarmee kunnen we je helpen?