NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Op zoek naar,

Shopify online marketing

Maximaal rendement, minimale inspanning? Door je Shopify shop de juiste manier te optimaliseren op het gebied van online marketing kun jij je bedrijf een echte boost geven.

Lees verder
Online marketing Shopify

Voor veel webshops valt er nog wat te behalen op het gebied van online marketing. Echter komt hier vaak een waslijst aan taken bij kijken. Heb je momenteel de tijd niet om deze taken op te pakken en/of niet hiervoor de kennis in huis? Geen zorgen. InStijl Media ondersteunt je graag!

Online marketing start met een strategie

Online marketing heeft als doel om klanten te trekken, zodat ze uiteindelijk jouw producten of diensten zullen afnemen. Maar hoe pak je dit nou aan? Het opstellen van een strategie staat hierbij aan de basis. Het bepalen van de doelgroep, de boodschap, de positionering, de te behalen doelen en het budget zijn hierbij van cruciaal belang. Alles wordt aangestipt om tot een effectief plan te komen die de fundamentele basis vormt voor de marketingstrategie uitrol.


Marketing oplossingen

Het doel om klanten te trekken en jouw product of dienst te laten afnemen kan via verschillende manieren en allerlei kanalen. Welke weg jij bewandelt hangt af van het basis strategie plan dat zorgvuldig voor jou door onze experts is samengesteld. Het zou toch zonde zijn als een groot deel van je budget in rook opgaat omdat het niet zorgt voor meer omzet? De juiste mix tussen zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, linkbuilding, conversie optimalisatie, social media en e-mailmarketing zorgen dat jouw bedrijf een heuse boost door maakt! Wie wil dat nou niet?


Online marketing uitbesteden

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Laat jouw online marketing dan uitbesteden.
Dan gaan we graag samen met onze digital marketing agency partner voor je aan de slag. 

Dankzij deze nauwe samenwerking zijn we altijd in staat om de juiste aanpak te hanteren. We werken dagelijks aan uiteenloopende klanten met hetzelfde doel: webshop naar een hoger niveau tillen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Voordelen Online marketing

De voordelen van online marketing 

  • Bedrijf laten groeien
  • Inzetten op personalisatie
  • Meer organisch verkeer naar je webshop
  • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
  • Meer bezoekers, leads en conversies
  • Resultaten meetbaar maken

Waarom kies je ons voor je Shopify online marketing?

Meten is weten

Meten is weten. Voor velen klinkt het logisch, maar toch zijn er in de praktijk mensen die ‘maar gewoon beginnen’ zonder een strategie aan de basis. Na verloop van tijd blijven de verwachte resultaten uit. Dit is niet wat je in gedachten had. Waarom? Waarschijnlijk ontbreekt het aan de juiste inzichten en sturing. De kracht van online marketing is de meetbaarheid. Alles wat op het gebied van online marketing gebeurt, valt te meten. Dat levert ontzettend veel stuurinformatie op. Samen met onze experts vertalen wij al deze data naar bewezen oplossingen, zodat jij waar krijgt voor je geld. 

Online marketing Shopify
Online marketing Shopify

Monitoren is onmisbaar

We zien het nog te vaak: te hoge verwachtingen van online marketing. Eenmalig zijn verbeterpunten doorgevoerd en daarmee is de kous af voor veel webshophouders. Echter, het algoritme van Google verandert honderden keren per jaar. De criteria bij het ranken veranderen continu. Het gevolg? Kleine schommelingen in de positie van je pagina’s. Deze  schommelingen zijn vaak niet spectaculair, maar het regelmatig monitoren en verbeteren is sterk aan te raden. Je wilt toch blijven groeien en presteren met je webshop? Kun je hierin wel wat hulp gebruiken? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Wie wij onder andere helpen

Het maximale uit jouw webshop halen?