Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Cyclesoftware koppeling Lightspeed

Cyclesoftware is een software pakket met alles er op en eraan dat speciaal ontwikkeld is voor de rijwielzakenbranche. Deze handige software kan je toepassen bij jouw Lightspeed webshop. Wil jij graag een overzicht in de statistieken van jouw tweewieler webshop? Dan biedt een koppeling met Cyclesoftware de perfecte oplossing voor jou. Met behulp van alle statistieken kom je erachter wat een meter (online) schapruimte daadwerkelijk oplevert. Automatiseer en bespaar veel tijd!


Breng al je statistieken in kaart

De koppeling Cyclesoftware en Lightspeed zorgt ervoor dat je een uitgebreid overzicht van omzet, resultaten en doorlooptijd van producten te zien krijgt. De overzichten worden hierbij zelfs uitgesplitst naar allerlei kenmerken van jouw producten en klanten. Van type, frame en groep naar klant en postcode. Door middel van overzichtelijke grafieken en tabellen maak jij jouw administratie visueel en makkelijk af te lezen. Zo krijg je met de koppeling met Lightspeed globalisatie margeregeling, modelanalyse van de verkoop, totaalanalyse van omzet per medewerker, categorie, frametype en merk.


Cyclesoftware Lightspeed bij InStijl Media

Bij InStijl Media helpen wij je graag bij het ontwikkelen van deze koppeling. Om je business online te zetten heb je natuurlijk een webshop nodig die vanaf de basis goed is ingericht. Dat start bij het gebruiken van de juiste ontwerpen en technieken. Wat de juiste aanpak is, is per webshop uniek. Daarom willen wij jou graag een totaalpakket aanbieden wat perfect bij jouw webshop past.

img-voordelen

De voordelen van Cyclesoftware koppeling Lightspeed

  • Efficiënt
  • Nagenoeg realtime data synchroniseren
  • Altijd up to date
  • Automatiseren
  • Gehost bij ons voor gegarandeerde stabiliteit en uptime (maatwerk koppeling)
  • Uit te breiden naar je wensen

Meer weten over Cyclesoftware koppeling Lightspeed?