NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Op zoek naar een,

Website

Een bezoeker komt op je website, maar je website laadt niet snel en ziet het er nogal statisch uit. Dan is de kans groot dat je bezoeker afhaakt. Een bezoeker moet je website niet bezoeken, maar de complete beleving van jouw bedrijf ervaren en daar kunnen wij bij helpen!

Lees verder

Onze designers blinken in één ding uit en dat is het maken van een supertof design dat perfect past bij jouw bedrijf en je klanten. Daarna gaan de developers van onze website partner SiteWork aan de slag om het design zo te maken, dat er een snelle en interactieve website ontstaat die er op elk scherm er perfect uitziet. Bij ons doet iedereen waar die goed in is en heb je alleen te maken met de échte professionals.

Een professionele website

Om een website te maken, kun je natuurlijk studenten inhuren, je neefje die ‘handig is met computers’, of je doet het zelf. Maar als ambitieus bedrijf loop je steeds sneller tegen problemen aan:

 • Een functionaliteit werkt niet meer en jij weet niet hoe je het op moet lossen.
 • Mijn website laadt erg langzaam en bezoekers worden hierdoor afgeschrikt.
 • Mijn website is prachtig op desktop, maar het is een chaos op mobiel.
 • Mijn website lijkt wel heel erg op andere websites.
 • We hebben een geplande deadline gemist, want mijn websitebouwer had tentamens.


Daarom bedoelen wij met een professionele website dan ook echt een website die is gemaakt door professionals. SiteWork is al meer dan 10 jaar actief in het ontwikkelen van websites. Voor alle problemen waar jij als bedrijf met je website tegenaan loopt, heeft SiteWork een oplossing! Het eindresultaat is een professionele, toekomstbestendige website.

 

Ondernemen is communiceren

Zonder klant kun je uiteraard niet verkopen, dus de online presentatie van je bedrijf is van enorm belang voor de invloed op jouw klanten en propositie. Wij weten dat als geen ander! Daarom denken wij graag mee met de ontwikkeling van de online activiteiten van jouw bedrijf.

Wij verzorgen het ontwerp van je website en SiteWork zorgt voor de bouw en het onderhoud van je website. Samen als één team gaan wij om de tafel om een offerte op maat te maken. Na akkoord gaan onze designers aan de slag en bedenken de juiste look & feel van de website die aansluit bij jouw bedrijf.

Vervolgens zorgen de developers van SiteWork voor de technische realisatie met interactieve effecten. Bezoekers zullen je website beleven in plaats van bezoeken. Uiteraard zal dit niet ten koste gaan van de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van de website. Samen creëren we maximale impact waardoor jij kunt blijven groeien. Heb je wensen of wil je meer weten? We komen graag met je in contact.

De voordelen van een website via InStijl Media

 • Responsive websites en 'Mobile First'
 • Hosting en domeinnamen
 • Veiligheid
 • Interactieve effecten
 • Onderhoud en doorontwikkeling
 • Nieuwsbrieven

Op zoek naar aanvullende diensten?

Website partners

Voor het bouwen van websites hebben we een samenwerking met SiteWork. Met een schat aan ervaring werken zij voor een breed scala aan opdrachtgevers en zorgen zij dat elke opdracht tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Zij zijn professionele website bouwers. Naast SiteWork werken wij ook samen met Frank Brinks die je van a tot z begeleid bij het realiseren van een professionele website. Beide partners hebben de kennis en kunde om samen met jouw een toekomstbestendige website te bouwen! Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden.

Hosting oplossingen InStijl

Het onderbrengen van je professionele e-mail is bij ons een fluitje van een cent. Geen gedoe met het instellen van de juiste mailservers en poorten. Bij ons krijg je de juiste gegevens en een makkelijk te volgen handleiding om je e-mail adres in te stellen. Al vanaf €5 per maand host je de e-mail van jullie bedrijf bij ons.

Wie wij onder andere helpen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou?