NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Op zoek naar,

Lightspeed Google optimalisatie

Voor veel webshops is SEO, dit staat voor Search Engine Optimalisation oftewel zoekmachine optimalisatie, een groot onderdeel van marketing waar niet altijd rekening mee gehouden is. Ben je in het bezit van een mooie Lightspeed webshop? Vergeet deze dan ook zeker niet te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Lees verder

Een veelvoorkomende fout is, dat er te laat wordt gedacht aan Lightspeed Google optimalisatie. Dit is zonde, want bepaalde fouten kunnen dan al gemaakt zijn. Het optimaliseren voor de zoekmachines levert bovendien een waslijst aan taken op. Heb je momenteel de tijd niet om deze taken op te pakken? Geen zorgen. InStijl Media ondersteunt je graag bij Lightspeed Google optimalisatie.

Waarom laten optimaliseren?

De termen Google optimalisatie of zoekmachine optimalisatie klinken niet bij iedereen even bekend in de oren. Daarom leggen wij je graag in het kort uit wat dit betekent. Zoekmachine Google maakt gebruik van een algoritme om waarde toe te kennen aan websites. Er zijn meer dan 200 factoren die hierin meespelen. Aan de hand van deze factoren kent Google jouw website een bepaalde ranking toe.

 

Door jouw Lightspeed webshop voor Google te laten optimaliseren kun je deze ranking verbeteren. Als webwinkelier wil je natuurlijk graag dat jouw productpagina’s hoog scoren in Google. Klanten die op zoek zijn naar een specifiek product hebben immers de intentie om te kopen. Bij Lightspeed Google optimalisatie is het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen tijdig te signaleren. Zo ben jij je concurrentie te slim af. 


Aan de slag met Google optimalisatie

Wil jij je Lightspeed webshop ook laten verbeteren voor Google? Dat kan. Met behulp van technische optimalisatie, de juiste content en andere factoren wordt de positie van jouw webshop in Google verbetert, en kom jij hoger in Google. Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

De voordelen Google optimalisatie

  • De relevantie en vindbaarheid van je webshop wordt vergroot
  • De webshop verschijnt hoger in de zoekresultaten
  • Meer organisch verkeer naar je webshop
  • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
  • Meer bezoekers, leads en conversies
  • Winnen van de concurrentie

Waarom kies je ons voor je Lightspeed Google optimalisatie?

Make it count together

Wil jij zoekmachine optimalisatie voor jouw Lightspeed webshop graag uitbesteden? InStijl Media beschikt over het juiste partnernetwerk om de ranking voor jouw Lightspeed webshop in Google te optimaliseren. Dagelijks zijn we samen met onze digital marketing agency partner bezig om het algoritme te optimaliseren. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat snel te schakelen om zo voor jou verrassende resultaten te boeken.

Willen is kunnen

We maken inzichtelijk wat de klant wil en wat de klant kan. Het klinkt misschien gek, maar wat je wilt, moet je als organisatie ook waar kunnen maken. Een snelle groei heeft een sterke impact op alle lagen van de organisatie. Het zou zonde zijn dat je direct na het trappen op het gaspedaal alweer aan de handrem moet trekken, simpelweg omdat de organisatie niet voldoende voorbereid is. Samen met jou maken we een realistisch plan met focus op een stabiele groei. Klinkt goed toch?

Wie wij onder andere helpen

Wil jij online groeien en impact maken met jouw webshop?