/lightspeed/koppelingen/lightspeed-kiyoh/ Kiyoh koppelen aan Lightspeed | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Kiyoh koppeling Lightspeed

Op de hoogte zijn van de ervaringen van klanten met jouw bedrijf of jouw producten is een van de meest belangrijke punten op het gebied van klantenrelatiebeheer. Alleen door het ontvangen van feedback van klanten weet jij hoe jouw bedrijf bij de doelgroep scoort. Bovendien helpen reviews het vertrouwen van nieuwe klanten te winnen.


 

Alles voor goede reviews

Kiyoh is zo’n reviewsysteem dat beoordelingen van klanten verzamelt en publiceert voor jouw webshop. Daarnaast worden klanten automatisch uitgenodigd om een review over de bestelde producten achter te laten. Met goede reviews win je het vertrouwen van potentiële nieuwe klanten en verbeter je je SEO.  Zorg dus voor een goede koppeling van het Kiyoh systeem in jouw Lightspeed webshop.


Kiyoh koppeling Lightspeed voor jouw webshop bij InStijl Media

Bij InStijl Media helpen we je graag om jouw business en webshop een stapje voor te zetten bij concurrenten. Om die reden zorgen wij ervoor dat wij een breed assortiment van verschillende diensten voor jouw website aan kunnen bieden. Zo kun je bij ons dus ook terecht voor Kiyoh koppeling Lightspeed. Aan de hand van jouw wensen implementeren wij het reviewsysteem naadloos in jouw webshop. Interesse? Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden om jouw webshop verder te kunnen laten ontwikkelen.

img-voordelen

De voordelen van een Kiyoh koppeling Lightspeed

  • goed voor het vertrouwen
  • draagt bij aan de kwaliteit van je webshop
  • gebruiksvriendelijk systeem
  • goed voor de vindbaarheid
  • aanpasbaar in jouw huisstijl
  • geautomatiseerd uitnodigen

Meer weten over Kiyoh koppeling Lightspeed?