NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Shopify

Ben jij op zoek naar dé Nederlandse partner in Shopify? Zoek dan niet verder! Wij zijn officieel Shopify partner en ontwikkelen maatwerk webshops die bezoekers converteren naar klanten.

Lees verder
Shopify webshop

Het enthousiasme in Nederland voor Shopify groeit met de dag. Het full-featured e-commerce platform staat vooral bekend als ‘s werelds grootste Software as a Service (SaaS) aanbieder, met wereldwijd miljoenen aangesloten bedrijven. Een webshop is snel gebouwd en gaat gepaard met relatief lage initiële kosten.

Wat is Shopify?

Shopify is een Canadese aanbieder van één van de grootste e-commerce platformen ter wereld. In dit platform zit een enorme hoeveelheid aan betaalde en gratis apps voor verkoop, rapportage, boekhouding, voorraad, SEO en nog talloze anderen app’s. Ook staan er al veel nederlandse koppelingen in de Shopify app store, zoals Mollie, Sendcloud, PostNL, Exact online, Marktplaats en nog veel meer. Shopify is hét platform om snel live te kunnen en te starten met verkopen.

 Aan de slag met Shopify

Beginnen in Shopify is vrij eenvoudig. Je kunt hier een gratis shopify shop aanmaken waarin je 14 dagen Shopify kan uitproberen. Na deze 14 dagen kun je een abonnement kiezen dat begint bij het voordelige bedrag vanaf $29 per maand. 


Wanneer je een Shopify shop hebt aangemaakt en een abonnement hebt afgenomen, dan kun je het snelst van start door het Unity Thema af te nemen. Unity is gemaakt door InStijl Media en heb je alles in huis om een stabiele basis te vormen voor je webshop.

 Ik wil live maar hoe?

Tof dat je voor Shopify hebt gekozen! Maar hoe nu verder? Geen zorgen, wij helpen je graag. InStijl Media is Shopify partner en daar zijn wij trots op! Onze in-house designers en developers staan voor je klaar om je shop naar jouw wensen in te richten. Tevreden met het eindresultaat? Dan zetten wij de shop voor jou live. Jij hoeft je alleen te focussen op datgene waar jij goed in bent: het verkopen van je eigen producten. Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden!


Voordelen Shopify

De voordelen van een Shopify webshop

  • Snel een professionele uitstraling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ruim keuze aan ‘add-ons’
  • Ruime keuze aan responsive thema’s
  • Stabiel en veilig
  • Simpel in gebruik

Deze Shopify diensten leveren wij

Webdesign

Zonder een ijzersterk design haal je niet het maximale uit de technische mogelijkheden die Shopify biedt. Laat ons je Shopify webshop ontwerpen.

Lees verder
Webshop design Shopify
Maatwerk Shopify

Maatwerk

Je hebt een thema gevonden dat er goed uitziet en aan het grootste gedeelte van je wensen voldoet, maar het mist net het laatste puntje op de i. Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar klein of groot maatwerk in jouw Shopify shop.

Lees verder

Online marketing

Maximaal rendement, minimale inspanning? Door je Shopify shop de juiste manier te optimaliseren op het gebied van online marketing kun jij je bedrijf een echte boost geven.

Lees verder
Online marketing Shopify

Shopify thema's

Ben jij ook op zoek naar een Shopify thema dat is gericht op de Nederlandse markt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen thema’s voor Shopify.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Shopify is een omnichannel SaaS eCommerce platform voor zowel beginnende als ervaren webshop eigenaren. Via Shopify is het makkelijk om al je verkoopkanalen op één plek te onderhouden. Daarnaast biedt Shopify koppelingen met verschillende dropshipment leveranciers via de zeer uitgebreide App Store.

Met Shopify kunnen beginners maar ook gevorderden makkelijk een webshop bouwen met alle essentiële functionaliteiten zonder dat enige technische kennis vereist is. Op basis van een (gratis) thema kun je snel een bepaalde look en feel creëren voor jouw webshop. Ook zijn er talloze (gratis) apps verkrijgt om jouw webshop uit te breiden met de door jouw gewenste functie.

Je betaalt voor Shopify een vast bedrag per maand afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Je hebt keuze uit meerdere pakketten: Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. De prijzen variëren tussen de $29 per maand en $299 per maand.


Ja, Shopify is geschikt voor de Nederlandse markt. Met een Nederlandstalige dashboard,  en integraties zoals met Nederlandse verzend- en betaalmethoden is Shopify een geschikte keuze om jouw webshop te runnen.


Een aantal voordelen van Shopify zijn:

- Gebruiksvriendelijke interface en geen technische kennis vereist
- Ruime keuze uit thema’s (templates)
- Ruime keuze uit integraties om online ondernemen makkelijker te maken
- Voor startende shops relatief lage opstartkosten


Een aantal nadelen van Shopify zijn:

- De maandelijkse kosten kunnen snel oplopen
- Checkout is volledig dichtgetimmerd behalve voor Shopify Plus gebruikers
- De URL-structuur is niet ideaal voor SEO
- Conversie metingen gaan via Analytics en niet via tag manager behalve voor Shopify Plus gebruikers

InStijl Media bouwt thema’s voor Shopify en weet wat wel en niet werkt. We hebben alle kennis in huis om jouw webshop optimaal te laten draaien. Wij kunnen helpen bij het design van jouw webshop en de technische realisatie er van. Ook maatwerk wensen en/of koppelingen kunnen we samen in overleg met jou realiseren.

Wie wij onder andere helpen

Shopify webshop laten bouwen ?