/shopify/ Shopify webshop laten bouwen? | Shopify Partner | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Shopify webshop bouwen

Ben jij op zoek naar dé Nederlandse partner in Shopify? Zoek dan niet verder! Wij zijn officieel Shopify partner en ontwikkelen maatwerk webshops die bezoekers converteren naar klanten.
Lees verder
img-shopify

Het enthousiasme in Nederland voor Shopify groeit met de dag. Het full-featured e-commerce platform staat vooral bekend als ‘s werelds grootste Software as a Service (SaaS) aanbieder, met wereldwijd miljoenen aangesloten bedrijven. Een webshop is snel gebouwd en gaat gepaard met relatief lage initiële kosten.

Wat is Shopify?

Shopify is een Canadese aanbieder van één van de grootste e-commerce platformen ter wereld. In dit platform zit een enorme hoeveelheid aan betaalde en gratis apps voor verkoop, rapportage, boekhouding, voorraad, SEO en nog talloze anderen app’s. Ook staan er al veel nederlandse koppelingen in de Shopify app store, zoals Mollie, Sendcloud, PostNL, Exact online, Marktplaats en nog veel meer. Shopify is hét platform om snel live te kunnen en te starten met verkopen.

 Aan de slag met Shopify

Beginnen in Shopify is vrij eenvoudig. Je kunt hier een gratis shopify shop aanmaken waarin je 14 dagen Shopify kan uitproberen. Na deze 14 dagen kun je een abonnement kiezen dat begint bij het voordelige bedrag vanaf $29 per maand. 

Wanneer je een Shopify-winkel hebt aangemaakt en een abonnement hebt gekozen, kun je snel aan de slag door een van onze thema's te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of een meer klassieke stijl, we hebben diverse thema's beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen. 

 Ik wil live maar hoe?

Tof dat je voor Shopify hebt gekozen! Maar hoe nu verder? Geen zorgen, wij helpen je graag. InStijl Media is Shopify partner en daar zijn wij trots op! Onze in-house designers en developers staan voor je klaar om je shop naar jouw wensen in te richten. Tevreden met het eindresultaat? Dan zetten wij de shop voor jou live. Jij hoeft je alleen te focussen op datgene waar jij goed in bent: het verkopen van je eigen producten. Neem vrijblijvend contact op, dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden!

img-shopify-voordelen

De voordelen van een Shopify webshop

  • Snel een professionele uitstraling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ruim keuze aan ‘add-ons’
  • Ruime keuze aan responsive thema’s
  • Stabiel en veilig
  • Simpel in gebruik

Deze Shopify diensten leveren wij

Veelgestelde vragen

Shopify is een omnichannel SaaS eCommerce platform voor zowel beginnende als ervaren webshop eigenaren. Via Shopify is het makkelijk om al je verkoopkanalen op één plek te onderhouden. Daarnaast biedt Shopify koppelingen met verschillende dropshipment leveranciers via de zeer uitgebreide App Store.
Met Shopify kunnen beginners maar ook gevorderden makkelijk een webshop bouwen met alle essentiële functionaliteiten zonder dat enige technische kennis vereist is. Op basis van een (gratis) thema kun je snel een bepaalde look en feel creëren voor jouw webshop. Ook zijn er talloze (gratis) apps verkrijgt om jouw webshop uit te breiden met de door jouw gewenste functie.
Je betaalt voor Shopify een vast bedrag per maand afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Je hebt keuze uit meerdere pakketten: Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. De prijzen variëren tussen de $29 per maand en $299 per maand.
Ja, Shopify is geschikt voor de Nederlandse markt. Met een Nederlandstalige dashboard,  en integraties zoals met Nederlandse verzend- en betaalmethoden is Shopify een geschikte keuze om jouw webshop te runnen.
Een aantal voordelen van Shopify zijn:

- Gebruiksvriendelijke interface en geen technische kennis vereist
- Ruime keuze uit thema’s (templates)
- Ruime keuze uit integraties om online ondernemen makkelijker te maken
- Voor startende shops relatief lage opstartkosten
Een aantal nadelen van Shopify zijn:

- De maandelijkse kosten kunnen snel oplopen
- Checkout is volledig dichtgetimmerd behalve voor Shopify Plus gebruikers
- De URL-structuur is niet ideaal voor SEO
- Conversie metingen gaan via Analytics en niet via tag manager behalve voor Shopify Plus gebruikers
InStijl Media bouwt thema’s voor Shopify en weet wat wel en niet werkt. We hebben alle kennis in huis om jouw webshop optimaal te laten draaien. Wij kunnen helpen bij het design van jouw webshop en de technische realisatie er van. Ook maatwerk wensen en/of koppelingen kunnen we samen in overleg met jou realiseren.

Wie wij onder andere helpen

Ik ontvang graag meer informatie

Vermeld in het contactformulier je aanvullende vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de Mulitshop Complete tool en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!