Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij maken,

Apps

Niet harder, maar slimmer werken. Waar Lightspeed eCom stopt, gaat InStijl Media verder. Wij bouwen slimme, betaalbare en tijdbesparende apps. Niet gevonden wat je zocht? Laat ons een maatwerk app bouwen. 
Lees verder
img-apps-lightspeed

Afhankelijk van je behoeftes kun je de ‘core’ uitbreiden door apps te koppelen aan je webshop. Zo breidt jij je webshop gemakkelijk uit op basis van persoonlijke voorkeuren.

Wat is een InStijl app?

Een app (ook wel plugin genoemd) maakt het mogelijk de functionaliteiten en mogelijkheden binnen Lightspeed nog meer uit te breiden. Apps werken op basis van de Lightspeed API en kunnen daarom meer bereiken dan standaard Lightspeed maatwerk.


Applicable In Stijl apps

Soms loop je tegen de limieten van het platform aan terwijl de functionaliteit die ontbreekt een must have voor jouw shop is. Denk aan het ontbreken van een goede vertaalfunctie of het ontbreken van een goede back in stock functionaliteit. In zulk soort gevallen bieden apps een waardevolle uitkomst. 

 

Wij maken deze apps volgens het principe vraag en aanbod. Dankzij de betaalbare prijzen en eenvoud zijn ze razend populair onder zowel de kleine als grote spelers binnen Lightspeed eCom. Al onze apps zijn gratis te testen.

Onze app trots in Lightspeed

Zien wij een mooie kans, dan gaan wij ervoor. In een handomdraai implementeer jij gemakkelijk de app in jouw webshop! Dit hebben wij gemaakt. Klik op een app voor meer informatie.

Niet gevonden wat je zocht?

Helaas is het maken van een standaard app niet mogelijk voor elke aanvraag, omdat een app als vereiste heeft dat deze werkt in alle shops. Soms is de aanvraag zo specifiek dat er sprake is van een maatwerk app. Geen probleem, in dat geval maken we de app graag op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

img-voordelen

De voordelen van onze apps

  • De belangrijkste apps voor een hogere omzet
  • Al je apps ondergebracht onder één account
  • Eenvoudig schakelen tussen al jouw webshops en apps
  • Gratis updates en bugfixes inbegrepen
  • Altijd de beste kwaliteit
  • Gratis proefperiode

Waarom kies je ons voor je een app InStijl?

Wie wij onder andere helpen

Benieuwd of er al een app voor jouw behoefte bestaat?