NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij maken,

Lightspeed apps

De Lightspeed App Store bevat 250+ kant en klare apps. Hier heeft InStijl Media ook een bijdrage aan geleverd. Al honderden klanten maken gebruik van onze apps. Installeer ze gemakkelijk of laat ons een maatwerk app voor je bouwen.

Lees verder

Lightspeed eCom focust op de ‘core’ van je webshop. In principe biedt het alles wat je nodig hebt om up and running te zijn. Lightspeed apps kun je zien als de uitbreiding van je webshop. Afhankelijk van je behoeftes kun je de ‘core’ uitbreiden door apps te koppelen aan je webshop. Zo breidt jij je webshop gemakkelijk uit op basis van persoonlijke voorkeuren.

Wat is een Lightspeed app?

Een Lightspeed app (ook wel plugin genoemd) maakt het mogelijk de functionaliteiten en mogelijkheden binnen Lightspeed nog meer uit te breiden. Apps werken op basis van de Lightspeed API en kunnen daarom meer bereiken dan standaard Lightspeed maatwerk. Voor Lightspeed gebruikers is er de App Store. Deze bevat 250+ kant en klare apps voor verschillende doeleinden.


Applicable In Stijl apps

Wij hoeven je niet te vertellen dat het e-commerce landschap continu in ontwikkeling is. Elke ontwikkeling draagt direct en indirect bij aan het online ondernemerschap. De uitdaging is om deze ontwikkelingen in jouw voordeel te gebruiken. We maken apps volgens het principe vraag en aanbod. Zijn wij een gat in de markt? Zien we regelmatig dezelfde aanvraag? Dan kijken we naar de mogelijkheden om er een app van te maken. Zo hopen we een heleboel shop eigenaren blij te maken voor een klein maandelijks bedrag. Dankzij de betaalbare prijzen en eenvoud zijn ze razend populair onder zowel de kleine als grote spelers binnen Lightspeed eCom. Alle apps zijn gratis te testen. 

 

Helaas is het maken van een standaard app niet mogelijk voor elke aanvraag, omdat een app als vereiste heeft dat deze werkt in alle shops. Soms is de aanvraag zo specifiek dat er sprake is van een maatwerk app. Geen probleem, in dat geval maken we de app graag op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Onze app trots in Lightspeed

De voordelen van een app

  • Beheer onze apps in een eigen omgeving www.instijlmedia.app
  • Gratis updates zonder downtime
  • Gratis testen altijd mogelijk
  • Extra maatwerkmogelijkheden d.m.v. Lightspeed API
  • Inrichten op basis van persoonlijke smaak
  • Makkelijk te verwijderen

Waarom kies je ons voor je Lightspeed app?

Slim en snel

Niet harder, maar slimmer werken. Met oren en ogen open bekijken we wat er speelt in de e-commerce sector. We luisteren graag naar wat jullie te vertellen hebben. We analyseren en spelen in op de feiten. Dat doen we slim en snel. Zo komen onze apps tot stand. Op deze manier vervullen wij de wensen van jullie en hebben wij geen misbaksel gebouwd. Een win-win.

Geen gekke dingen

Alles wat wij maken is straightforward. Geen addertje onder het gras. Geen kleine lettertjes. Geen contracten of andere gekke voorwaarden. Daar houden we niet van. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.

Wie wij onder andere helpen

Benieuwd of er al een app voor jouw behoefte bestaat?