Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Huisstijl en (print)design

Een goede huisstijl is onmisbaar voor een bedrijf. Groot of klein, online en/of offline actief: het is belangrijk om een herkenbaar logo en representatieve huisstijl te hebben. Daarnaast is het van belang om de aandacht te trekken van jouw doelgroep. Hoe? Door het kiezen van de juiste online en offline communicatiemiddelen.
Lees verder
img-huiststijlendesign

De basis van een huisstijl bestaat uit een logo, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Daar houdt het niet op. Onder andere posters, gevelreclame, brochures, autobestickering, social media afbeeldingen, flyers en banners zijn communicatiemiddelen die ook onder huisstijlontwikkeling vallen. Wij noemen dit huisstijldragers of (print)design.

Huisstijl ontwerpen

De huisstijl bepaalt het gezicht van de organisatie. Het is de totale beleving die je meegeeft aan jouw onderneming. Belangrijk is dat deze beleving datgene uitstraalt wat jij wilt uitstralen. Kortom, wat is het imago dat je wilt uitdragen? Wanneer dit helder is, kan de huisstijl ontwikkeld worden. De juiste combinatie tussen woord- en beeldmerk, lettertypes, kleuren, het is ontzettend belangrijk. Consistentie is the key in dit verhaal. Wanneer het geen consistent geheel vormt, gaat het zijn doel voorbij.Print design ontwerpen

Het is nu, meer dan ooit, belangrijk om relevant te zijn voor de consument. Op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap. Dit noemen we personalisatie. Offline communicatie is al snel het ondergeschoven kindje. Daar denken wij anders over. Ook in het digitale tijdperk is print design niet weg te denken. Een brochure, flyer, of poster blijft een belangrijk communicatiemiddel naast alle online mogelijkheden. Het zijn stuk voor stuk mogelijkheden om (potentiële) klanten te bereiken. Wij draaien onze hand er niet voor om en gaan met elke vorm van design graag aan de slag. Zowel online als offline. 


Professionele huisstijl en (print) design laten ontwerpen?

Wij van InStijl Media denken graag mee om jou te voorzien van een huisstijl en/of print design. Dit doen we door te luisteren naar je verhaal. Samen met jou gaan we om de tafel en nemen alle wensen onder de loep. Jij geeft aan wat voor huisstijlelementen je graag wilt hebben. Een logo? Een redesign op je logo? Update van bestaande huisstijl? Een flyer?  Het hele pakket? Zeg het maar. Wij hebben alles in huis om dit van a tot z te verzorgen. Waar nodig schakelen we hierbij gespecialiseerde partners uit ons netwerk in.

img-huiststijlendesign-voordelen

De voordelen van huisstijl en print design

  • Opbouwen betere naamsbekendheid
  • Onderscheiden van concurrentie
  • Draagt bij aan top of mind awareness
  • Consistente bedrijfscommunicatie
  • Schept vertrouwen
  • Schept geloofwaardigheid

Wie wij onder andere helpen

Wil jij op een impactvolle manier werken aan je bedrijf?