Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Trengo koppelen aan Lightspeed

Trengo is het platform voor jouw webshop dat al je communicatie kanalen overzichtelijk combineert. Trengo kun je koppelen aan Lightspeed om zo al jouw klantcommunicatie in een duidelijk overzicht te hebben. Ook maakt deze koppeling het makkelijk om samen met collega’s te werken. Werk slimmer met de Lightspeed Trengo koppeling!

Alles op één scherm 

Van email en Whatsapp Business tot aan live chats en Messenger. Om alle kanalen tegelijk te kunnen beheren heb je heel veel aparte schermen nodig, dat is super onoverzichtelijk en kan chaos creëren.  Trengo zorgt ervoor dat je al deze verschillende schermen niet meer nodig hebt en dat je alles op één plek verzameld hebt. De koppeling met Lightspeed zorgt ervoor dat medewerkers in Trengo eenvoudig de laatste ordergegevens vinden binnen het profiel van de klant. Daarnaast bevordert deze koppeling met Lightspeed de effectiviteit van het samenwerken tussen collega’s. Bijvoorbeeld met het automatiseren van terugkerende taken en het op de hoogte houden van je team. Nog effectiever is dat dit allemaal kan zonder dat je van tabblad hoeft te wisselen.


Lightspeed Trengo koppeling voor jouw webshop bij InStijl Media

We helpen je bij InStijl Media graag bij het effectiever online werken, daarom kan je voor een Lightspeed Trengo koppeling bij ons terecht. Dan zorgen wij ervoor dat jouw webshop fundamenteel goed is ingericht. Wij kijken er graag samen met je naar en bieden je een goed totaalpakket aan wat precies bij jouw business past.

img-voordelen

De voordelen van Trengo koppelen aan Lightspeed

  • Efficiënt
  • Betere klanttevredenheid
  • Betere teamproductiviteit
  • Alles in 1 overzicht
  • Nederlandse support
  • Onvergetelijke klantenservice

Meer weten over Lightspeed Trengo koppeling?