Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

CoinGate koppeling met Lightspeed

Verschillende methoden voor betaling aanbieden op jouw webshop? Iedere online klant is wel bekend met betaalmethoden zoals iDEAL, Creditcard, PayPal of Klarna. Deze online betaalmethoden gebruiken Euro’s of Dollars als betaalmiddel. Cryptocurrencies zijn een betaalmiddel dat steeds meer wordt gebruikt als het op aankopen doen aankomt. Wil jij ook cryptocurrencies als betaaloptie geven aan jouw klanten? Dan is CoinGate koppelen met Lightspeed een optie.


Crypto betaalmogelijkheden

Wij helpen je graag bij het realiseren van een koppeling tussen CoinGate en Lightspeed. Op deze manier kan jij betalingen in cryptocurrencies accepteren. Door het realiseren van deze koppeling kan er makkelijk met crypto worden betaald zonder dat er extra software of hardware voor nodig is. Zo is het mogelijk om met Bitcoin, Ethereum of Litecoin te kunnen betalenCoinGate Lightspeed koppeling realiseren door InStijl Media

Bij InStijl helpen we je graag om jouw online bedrijf een stapje voor te zetten bij concurrenten. Om die reden zorgen wij ervoor dat we je met verschillende diensten kunnen ondersteunen. Bij InStijl Media geloven we dat een succesvolle webshop begint bij het hebben van een sterke en innovatieve basis. Samen kijken we naar hoe we jouw shop naar het volgende niveau kunnen tillen. En wie weet is kan een koppeling tussen Lightspeed en CoinGate hieraan bijdragen. 

img-voordelen

De voordelen van een CoingGate koppeling met Lightspeed

  • Groeiend betaalmiddel 
  • Veilig en betrouwbaar doordat betalingen lopen via moderne blockchain technologie
  • Maakt je bedrijf aantrekkelijk voor nieuwe klanten
  • Snelle manier van betalen
  • Geen extra kosten
  • Crypto accepteren kan zorgen voor extra omzet

Meer weten over CoinGate koppeling Lightspeed?