/lightspeed/ Lightspeed webshop laten maken? | Lightspeed Gold Partner | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Lightspeed webshop laten maken

Wij ontwerpen en bouwen maatwerk Lightspeed webshops. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring en 400+ klanten begeleid bij het realiseren van mooie goed draaiende webshops.
Lees verder
img-lightspeed

E-commerce is booming! Voor velen een kans om ondernemer in spé te worden. Voor anderen de start als aanvulling op het bestaande businessmodel. Startend of al een ‘oude rot in het vak’, jullie hebben allemaal een gezamenlijk doel gemeen: het behalen van online succes. De keuze van het platform dat bij jou past staat aan de basis van dit succes.

Kies jij voor Lightspeed eCom?

Wil je snel en efficiënt verkopen via je eigen webshop? Dan kies je voor Lightspeed eCom. Lightspeed, voorheen SEOshop, is een veelzijdig e-commerce platform geschikt voor zowel kleine beginnende webshops als zeer grote webshops. Kenmerkend aan Lightspeed is het SaaS platform: Lightspeed zorgt voor hosting, technologie en updates die nodig zijn om je webshop draaiend te houden. Ze staan bekend om hun volledigheid, gebruiksgemak en technische kennis is niet vereist. Lightspeed biedt vrijwel alle mogelijkheden om snel up and running te zijn. Eenvoudig product- en voorraadbeheer, diverse koppelingen en talloze keuzes uit apps van chatfuncties tot review integraties. Bovendien worden er maandelijkse prijzen gehanteerd, zodat jij weet waar je aan toe bent!


Lightspeed als vertrekpunt

Binnen een handomdraai heb je een Lightspeed webshop. De opties zijn eindeloos en geheel aan te passen naar je wensen. Je kunt kiezen voor een webshop op basis van een thema. Of ga next level en kies voor een custom design.

Hoewel je een Lightspeed webshop relatief snel en goedkoop kunt starten, komt er uiteindelijk toch ook nog best wat bij kijken (weten wij uit ervaring). Geef werk uit handen en laat ons je Lightspeed webshop maken of optimaliseren. Wij helpen je graag bij het maken van diverse keuze die bij het ontwikkelen van een webshop komen kijken. Of je nou start, op zoek bent naar aanpassingen in je bestaande Lightspeed webshop of overweegt over te stappen naar Lightspeed, wij staan voor je klaar.


Lightspeed partner

InStijl Media is gecertificeerd Gold partner van Lightspeed. Daar zijn wij trots op! Al vanaf het SEOshop-tijdperk zijn wij Lightspeed partner. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk webshops, webshop designs, maatwerk apps en koppelingen voor een groot scala aan klanten. Voor zowel B2B als B2C. Inmiddels zijn wij ook uitgegroeid tot grootste thema ontwikkelaar van Lightspeed. 


Lightspeed webshop laten maken?

Als je voor ons kiest om je Lightspeed webshop te laten maken, werken wij niet voor jou, maar samen met jou. Door samen te werken, bereiken we de grootste digitale impact. Jij zorgt voor input/content, wij regelen design, techniek, marketing en verlenen support. Samen brengen wij alles tot een krachtig resultaat dat doet verrassen. Benieuwd hoe dat bereiken? Bekijk dan onze werkwijze. Klein detail: achterhoekse nuchterheid krijg je er gratis bij. Klinkt goed toch? We komen graag persoonlijk met je in contact. Maak een afspraak.

img-lightspeed-voordelen

De voordelen van een Lightspeed webshop

  • Plug en play: snel up and running
  • Veel maatwerkmogelijkheden
  • Ruim assortiment aan thema’s
  • Automatisch updates en onderhoud
  • Hosting inbegrepen
  • Support

Deze Lightspeed eCom diensten leveren wij

Veelgestelde vragen

Lightspeed is een omnichannel oplossing voor eigenaren van een fysieke en/of online winkel. Je hebt Lightspeed retail voor fysieke winkels met een eigen kassasysteem en Lightspeed eCom waarbij je eenvoudig een online webwinkel kunt starten om je producten online te kunnen verkopen.
Lightspeed eCommerce biedt je alle handvatten om in een korte tijd een professionele webshop op te zetten. Door middel van een thema uit de Lightspeed themestore en diverse apps in de Lightspeed app store kun je snel en simpel een webshop beginnen.
Lightspeed eCommerce heeft verschillende pakketten. De prijzen voor een webshop beginnen vanaf €49,- per maand en dit pakket bevat de meest standaard opties. Het meest geavanceerde pakket kost €189,- per maand.
Een thema of template is een kant en klaar ontwerp dat je zelf naar eigen smaak kunt aanpassen. Pas kleuren, afbeeldingen en instellingen gemakkelijk aan. In de Lightspeed themestore staan diverse thema’s waaronder ook die van InStijl Media.
Wanneer je makkelijk en snel een webshop wilt starten dan kan het gebruik van een thema handig zijn. Binnen een handomdraai kun jij online verkopen.
Als Lightspeed Gold partner hebben we alle kennis in huis om jouw webshop optimaal te laten draaien. Wij kunnen helpen bij het design van jouw webshop en de technische realisatie er van. Ook maatwerk wensen en/of koppelingen kunnen we samen in overleg met jou realiseren.

Wie wij onder andere helpen

Lightspeed webshop laten maken?