NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Lightspeed webshop laten maken

Wij ontwerpen en bouwen maatwerk Lightspeed webshops. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring en 400+ klanten begeleid bij het realiseren van mooie goed draaiende webshops.

Lees verder

E-commerce is booming! Voor velen een kans om ondernemer in spé te worden. Voor anderen de start als aanvulling op het bestaande businessmodel. Startend of al een ‘oude rot in het vak’, jullie hebben allemaal een gezamenlijk doel gemeen: het behalen van online succes. De keuze van het platform dat bij jou past staat aan de basis van dit succes.

Kies jij voor Lightspeed eCom?

Wil je snel en efficiënt verkopen via je eigen webshop? Dan kies je voor Lightspeed eCom. Lightspeed, voorheen SEOshop, is een veelzijdig e-commerce platform geschikt voor zowel kleine beginnende webshops als zeer grote webshops. Kenmerkend aan Lightspeed is het SaaS platform: Lightspeed zorgt voor hosting, technologie en updates die nodig zijn om je webshop draaiend te houden. Ze staan bekend om hun volledigheid, gebruiksgemak en technische kennis is niet vereist. Lightspeed biedt vrijwel alle mogelijkheden om snel up and running te zijn. Eenvoudig product- en voorraadbeheer, diverse koppelingen en talloze keuzes uit apps van chatfuncties tot review integraties. Bovendien worden er maandelijkse prijzen gehanteerd, zodat jij weet waar je aan toe bent!


Lightspeed als vertrekpunt

Binnen een handomdraai heb je een Lightspeed webshop. De opties zijn eindeloos en geheel aan te passen naar je wensen. Je kunt kiezen voor een webshop op basis van een thema. Of ga next level en kies voor een custom design.

Hoewel je een Lightspeed webshop relatief snel en goedkoop kunt starten, komt er uiteindelijk toch ook nog best wat bij kijken (weten wij uit ervaring). Geef werk uit handen en laat ons je Lightspeed webshop maken of optimaliseren. Wij helpen je graag bij het maken van diverse keuze die bij het ontwikkelen van een webshop komen kijken. Of je nou start, op zoek bent naar aanpassingen in je bestaande Lightspeed webshop of overweegt over te stappen naar Lightspeed, wij staan voor je klaar.


Lightspeed partner

InStijl Media is gecertificeerd Gold partner van Lightspeed. Daar zijn wij trots op! Al vanaf het SEOshop-tijdperk zijn wij Lightspeed partner. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk webshops, webshop designs, maatwerk apps en koppelingen voor een groot scala aan klanten. Voor zowel B2B als B2C. Inmiddels zijn wij ook uitgegroeid tot grootste thema ontwikkelaar van Lightspeed. 


Lightspeed webshop laten maken?

Als je voor ons kiest om je Lightspeed webshop te laten maken, werken wij niet voor jou, maar samen met jou. Door samen te werken, bereiken we de grootste digitale impact. Jij zorgt voor input/content, wij regelen design, techniek, marketing en verlenen support. Samen brengen wij alles tot een krachtig resultaat dat doet verrassen. Benieuwd hoe dat bereiken? Bekijk dan onze werkwijze. Klein detail: achterhoekse nuchterheid krijg je er gratis bij. Klinkt goed toch? We komen graag persoonlijk met je in contact. Maak een afspraak.

test bijschrift

De voordelen van een Lightspeed webshop

  • Plug en play: snel up and running
  • Veel maatwerkmogelijkheden
  • Ruim assortiment aan thema’s
  • Automatisch updates en onderhoud
  • Hosting inbegrepen
  • Support

Deze Lightspeed eCom diensten leveren wij

Webshop design

Wij ontwerpen alles wat pixels heeft in de webshop. Waar content, interactie en techniek samenkomen, zorgen wij met ons ontwerp voor de beste user experience.

Lees verder

Maatwerk

In een handomdraai heb jij door middel van een thema een webshop met aantrekkelijke uitstraling. Wat als je toch nog iets mist? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar Lightspeed maatwerk. Dat kan!

Lees verder

Back-end development

Speciale maatwerk wensen? Aangepast checkout proces nodig? Geautomatiseerde workflows binnen Lightspeed? Producten en voorraad geautomatiseerd importeren? Het kan! Wij creëren al jaren custom complexe maatwerksystemen waarop je kunt bouwen.

Lees verder

Google optimalisatie

Voor veel webshops is SEO, dit staat voor Search Engine Optimalisation oftewel zoekmachine optimalisatie, een groot onderdeel van marketing waar niet altijd rekening mee gehouden is. Ben je in het bezit van een mooie Lightspeed webshop? Vergeet deze dan ook zeker niet te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Lees verder

Koppelingen

Koppel boekhoud-, pim-, voorraadbeheer- of andere systemen aan je Lightspeed webshop. Voorkom handmatige export en import door koppelingen tussen verschillende softwarepakketten te automatiseren.

Lees verder

Migratie

De kogel is definitief door de kerk. Je maakt de overstap naar Lightspeed eCom. Een grote digitale verhuizing is het gevolg. Dit dient zorgvuldig te gebeuren. Maar waar te beginnen? Wij verzorgen graag al dan niet samen met onze partner de complete Lightspeed migratie.

Lees verder

Thema's

InStijl Media is de grootste themabouwer van Lightspeed. Al 500+ klanten vertrouwen op onze thema’s. Elk thema is beschikbaar voor een groot publiek en 100% aan te passen naar jouw wensen. Een custom shop kan natuurlijk ook.

Lees verder

Apps

De Lightspeed App Store bevat 250+ kant en klare apps. Hier heeft InStijl Media ook een bijdrage aan geleverd. Al honderden klanten maken gebruik van onze apps. Installeer ze gemakkelijk of laat ons een maatwerk app voor je bouwen.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Lightspeed is een omnichannel oplossing voor eigenaren van een fysieke en/of online winkel. Je hebt Lightspeed retail voor fysieke winkels met een eigen kassasysteem en Lightspeed eCom waarbij je eenvoudig een online webwinkel kunt starten om je producten online te kunnen verkopen.

Lightspeed eCommerce biedt je alle handvatten om in een korte tijd een professionele webshop op te zetten. Door middel van een thema uit de Lightspeed themestore en diverse apps in de Lightspeed app store kun je snel en simpel een webshop beginnen.

Lightspeed eCommerce heeft verschillende pakketten. De prijzen voor een webshop beginnen vanaf €49,- per maand en dit pakket bevat de meest standaard opties. Het meest geavanceerde pakket kost €189,- per maand.

Een thema of template is een kant en klaar ontwerp dat je zelf naar eigen smaak kunt aanpassen. Pas kleuren, afbeeldingen en instellingen gemakkelijk aan. In de Lightspeed themestore staan diverse thema’s waaronder ook die van InStijl Media.


Wanneer je makkelijk en snel een webshop wilt starten dan kan het gebruik van een thema handig zijn. Binnen een handomdraai kun jij online verkopen.

Als Lightspeed Gold partner hebben we alle kennis in huis om jouw webshop optimaal te laten draaien. Wij kunnen helpen bij het design van jouw webshop en de technische realisatie er van. Ook maatwerk wensen en/of koppelingen kunnen we samen in overleg met jou realiseren.

Wie wij onder andere helpen

Lightspeed webshop laten maken?