Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Hosting

Een betrouwbare en snelle server zorgt ervoor dat jouw e-mail, website of maatwerk applicatie altijd snel geladen wordt en altijd draaiend blijft.
Lees verder
img-hosting

Onverklaarbare foutmeldingen en traag ladende e-mails door fout geconfigureerde servers zorgen onnodig voor veel frustraties. Daar zit niemand op te wachten. Wij willen deze frustraties bij jou graag voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen toch? Hoe? Laat ons je hosting verzorgen.

Wat is hosting?

Hosting is het huren van een stukje opslag en rekenkracht op een server. Op de server staan dan afbeeldingen, informatie of andere inhoud die toegankelijk is via een website, e-mail of maatwerk applicatie. De server is altijd verbonden met het internet om op deze manier altijd toegankelijk te zijn voor bezoekers. Als je gebruik maakt van hosting via ons, dan zorgen wij dat alles blijft werken en veilig blijft door updates uit te voeren. Daarnaast zorgen we voor optimale server configuratie voor snelle laadtijden.


Hosting oplossingen InStijl

Het onderbrengen van je professionele e-mail is bij ons een fluitje van een cent. Geen gedoe met het instellen van de juiste mailservers en poorten. Bij ons krijg je de juiste gegevens en een makkelijk te volgen handleiding om je e-mail adres in te stellen. Al vanaf €2.50 per maand per mail host je de e-mail van jullie bedrijf bij ons. 

 

Voor het hosten van (zware) custom maatwerk applicaties en websites is het ook mogelijk om een stukje van de server te huren bij ons voor een maandelijks bedrag. Afhankelijk van de grootte geven we jou het best passende voorstel. We zorgen voor een krachtige server die zorgt voor optimale snelheid. Hier heb jij als klant geen omkijken naar.

 

Altijd een back-up plan

Gaat er iets mis in je e-mail, website of maatwerk applicatie? No panic! Voor alles wat van jou via ons draait, verzorgen wij ook het onderhoud. We maken meerdere backups per dag om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijven. Mocht er dus iets mis gaan in de live omgeving, dan weten we in ieder geval zeker dat er geen gegevens verloren zijn gegaan.


May we be your host(ing)?

Dankzij onze samenwerking met hosting specialisten zorgen we voor constante prestaties. We maken gebruik van hoge performance webservers en hosting, waardoor zelfs zware applicaties bij ons stabiel en snel kunnen draaien. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

img-hosting-voordelen

De voordelen van hosting via InStijl Media

  • Optimale service
  • Snelle hosting
  • Veilig
  • Betrouwbaar
  • Hoge performance
  • Goed onderhouden

Wie wij onder andere helpen

Wil je meer informatie over hosting?