/shopify/themas/ Thema voor Shopify | Wij bouwen ze! | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij maken,

Shopify thema's

Ben jij ook op zoek naar een Shopify thema dat is gericht op de Nederlandse markt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen thema’s voor Shopify.
Lees verder
img-header-shopify

Al 600+ klanten vertrouwen op onze thema’s. Elk thema is beschikbaar voor een groot publiek en 100% aan te passen naar jouw wensen. Zo ben jij in no time up and running met de Shopify webshop.

Hulp bij thema installatie

Wanneer je een Shopify shop hebt aangemaakt en een abonnement hebt afgenomen, dan kun je het snelst van start met één van onze thema’s. Hiermee heb je alles in huis om een stabiele basis te vormen voor de webshop. Na het installeren van een thema hoef je alleen nog je domein, betaalmethodes en verzendmethodes te koppelen en je webshop te vullen met content, zoals producten, collecties en tekstpagina’s. Vraag een beschikbaar domein aan bij ons of koppel je al bestaande domein aan je Shopify shop. Je kunt in Shopify eenvoudig je externe betaalproviders, zoals een Mollie of een Multisafepay koppelen aan je webwinkel, maar houd er wel rekening mee dat je een transactiefee moet afstaan aan Shopify. Mocht je nog geen betaalprovider hebben dan kun je vrij eenvoudig Shopify Payments installeren en hierbij hoef je geen transactiefee af te staan. Betreft de verzendmethodes heb je in de Shopify store apps naar PostNLDHLSendcloud en nog veel meer, raadpleeg je verzendpartner voor de mogelijkheden.


(Re)design jouw webshop

Liever zaken uitbesteden? Wij kunnen je helpen bij de opmaak van jouw webshop afhankelijk van je wensen. Zie je graag maatwerk aanpassingen in het gekozen thema? Of kun je wel wat hulp met webdesign en/of online optimalisatie gebruiken? Geen probleem, praktisch kan alles. Wens voor een maatwerk shop? Ook dit kunnen we realiseren. 


Op basis van deze werkwijze is het mogelijk om je webshop van begin tot eind door InStijl Media te laten ontwikkelen door middel van een (re)design. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ons thema trots in Shopify

Ontdek onze thema's, elk gebouwd om aan jouw behoeften te voldoen. Klik op een thema voor meer informatie en ontdek hoe het jouw winkel kan verbeteren. Bouw gemakkelijk uit, vul snel in en blijf altijd vooruitstrevend.

In 3 stappen ben jij up and running

1 Kies je thema

Kies het thema welke het beste bij je past.

2 Vul het thema

Vul het thema met jouw producten.

3 Verkoop

Lanceer je webshop en bereik je doelgroep!

Hulp of advies nodig? Wij helpen je graag verder

Neem contact op
img-voordelen

De voordelen van een thema

  • Snel up and running met met je webshop
  • Altijd zo stabiel mogelijk gebouwd
  • Gratis thema updates
  • De beste persoonlijke support
  • Keuze uit meerdere thema’s van ons en Shopify
  • Overzichtelijke documentaties

Waarom kies je voor een thema gemaakt door InStijl Media?

Wie wij onder andere helpen

Persoonlijk advies gewenst?