NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Dit is InStijl Media,

Over ons

Wij zijn de no-nonsense e-commerce specialist uit het Oosten. Maar wie zijn nou die gezichten achter InStijl Media? Hoe gaan ze te werk? Met wie werken ze samen? Hoe houden ze alle balletjes hoog? We vertellen je er graag wat over! 

Lees verder
Over ons

Hoe het ooit begon..


Op 25 oktober 2012 kopte InStijl Media, gevestigd in Eibergen, in de Tubantia: “Digitale huisstijl is vaak een ondergeschoven kindje”. Hier begon het avontuur met de start van Mail InStijl, een bedrijf van drie man sterk dat mailsjablonen verzorgde in een vaste huisstijl van een organisatie. Digitale post netjes verpakt. In hetzelfde jaar volgde uitbreiding, want gesteld in hetzelfde artikel “als ondernemer moet je natuurlijk ook zelf de mogelijkheden zien”. Mail InStijl ging verder onder de naam InStijl Media, een full service reclamebureau.  Van huisstijl tot webshop en van social media tot drukwerk verzorgde InStijl Media vanaf dat moment.

 

Het online aspect, specifiek e-commerce, kreeg gedurende de jaren steeds meer nadruk. Door samenwerkingen met ervaren partners heeft InStijl Media zich vandaag de dag ontpopt tot de no-nonsense e-commerce specialist uit het Oosten. Hier houdt het niet op, wij streven voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. 

Aanpak

In slechts een paar eenvoudige stappen zorgen wij voor een verrassend resultaat. Wij geloven dat in eenvoud de grootste kracht ligt, want eenvoud siert. Zo gaan wij te werk. 

Lees verder
Team

Team

InStijl Media bestaat uit een jong ambitieus team dat elke dag aanspraak doet op zijn of haar Achterhoekse nuchterheid. Stuk voor stuk geboren en getogen in de Achterhoek en bereid de handen uit de mouwen te steken. Geen blabla verhaal en teveel poespas, maar eerlijk, betaalbaar en nuchter. Dat is InStijl Media.

Lees verder

Partners

Dagelijks werken wij samen met partners uit verschillende vakgebieden. Samen houden we de kwaliteit hoog en gaan voor het best haalbare resultaat voor onze klanten. We stellen je daarom graag voor aan onze partners. 

Lees verder

Vacatures

Denk jij dat je ons team kunt komen versterken? Dan horen we graag van je! Wij zijn altijd op zoek naar aanstormend (stage)talent. Geen openstaande (stage)vacature die bij je past, maar werken bij InStijl Media lijkt je leuk? Gooi dan gerust eens een balletje op!

Lees verder
“Het is onze ambitie om de grootste SaaS e-commerce platform specialist van Nederland te worden.”

Toekomstvisie


Onze wereld veranderd. Sneller en ingrijpender dan ooit tevoren. Enerzijds vinden wij dat fantastisch, anderzijds is het soms een tikkeltje intimiderend. Toch bieden deze veranderingen in onze ogen kansen en perspectieven. Hier spelen wij graag op in, want “Vaak bu’j te bange!”Wat ons beweegt

Wij werken elke dag gepassioneerd samen met onze klanten. Daar worden we keer op keer blij van. Ook maakt het ons ontzettend trots. Denkend vanuit de business zetten we jou graag op een beslissende voorsprong ten opzichte van je concurrenten. Door continu te zoeken naar verbetering in deze snel veranderende wereld helpen we jou groeien. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en volgende week. Dit motiveert ons als organisatie ook te groeien en groot te blijven denken. En dit zonder onze kop te verliezen, want wij zijn nu eenmaal Achterhoekers.


Waar we naartoe bewegen

Het is onze ambitie om de grootste SaaS e-commerce platform specialist van Nederland te worden. Hoe we dat willen bereiken? Door ons langzaam steeds meer SaaS e-commerce platformen eigen te maken. We blijven hard werken zonder ons doel uit het oog te verliezen. Zo breiden we stap voor stap uit, zonder in te leveren op de kwaliteit. We denken aan een groot vergezicht - die stip aan de horizon waar we heen willen - maar werken hier in kleine stapjes naar toe. Groot denken, klein handelen. Het klinkt misschien gek, maar met dit principe bereiken wij voor jou ook de grootste impact. We willen blijven doen wat we nu doen: gave, goed uitziende webshops bouwen voor onze klanten.

Zoeken wij jou?

Wij staan altijd open voor nieuw (stage)talent. Zoeken wij jou? Dan zijn wij heel benieuwd naar je verhaal.

Onze vacatures

Enthousiast geworden? Laat van je horen!