Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Dit is InStijl Media,

Over ons

Wij zijn de no-nonsense e-commerce specialist uit het Oosten. Maar wie zijn nou die gezichten achter InStijl Media? Hoe gaan ze te werk? Met wie werken ze samen? Hoe houden ze alle balletjes hoog? We vertellen je er graag wat over!
Lees verder
Header-overons
“Het is onze ambitie om de grootste SaaS e-commerce platform specialist van Nederland te worden.”

Toekomstvisie


Onze wereld veranderd. Sneller en ingrijpender dan ooit tevoren. Enerzijds vinden wij dat fantastisch, anderzijds is het soms een tikkeltje intimiderend. Toch bieden deze veranderingen in onze ogen kansen en perspectieven. Hier spelen wij graag op in, want “Vaak bu’j te bange!”Wat ons beweegt


Wij werken elke dag gepassioneerd samen met onze klanten. Daar worden we keer op keer blij van. Ook maakt het ons ontzettend trots. Denkend vanuit de business zetten we jou graag op een beslissende voorsprong ten opzichte van je concurrenten. Door continu te zoeken naar verbetering in deze snel veranderende wereld helpen we jou groeien. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en volgende week. Dit motiveert ons als organisatie ook te groeien en groot te blijven denken. En dit zonder onze kop te verliezen, want wij zijn nu eenmaal Achterhoekers.


Waar we naartoe bewegen


Het is onze ambitie om de grootste SaaS e-commerce platform specialist van Nederland te worden. Hoe we dat willen bereiken? Door ons langzaam steeds meer SaaS e-commerce platformen eigen te maken. We blijven hard werken zonder ons doel uit het oog te verliezen. Zo breiden we stap voor stap uit, zonder in te leveren op de kwaliteit. We denken aan een groot vergezicht - die stip aan de horizon waar we heen willen - maar werken hier in kleine stapjes naar toe. Groot denken, klein handelen. Het klinkt misschien gek, maar met dit principe bereiken wij voor jou ook de grootste impact. We willen blijven doen wat we nu doen: gave, goed uitziende webshops bouwen voor onze klanten.

Zoeken wij jou?

Wij staan altijd open voor nieuw (stage)talent. Zoeken wij jou? Dan zijn wij heel benieuwd naar je verhaal.

Enthousiast geworden? Laat van je horen!