NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Lightspeed migratie

De kogel is definitief door de kerk. Je maakt de overstap naar Lightspeed eCom. Een grote digitale verhuizing is het gevolg. Dit dient zorgvuldig te gebeuren. Maar waar te beginnen? Wij verzorgen graag al dan niet samen met onze partner de complete Lightspeed migratie.

Lees verder

Verhuizen, dit staat voor velen 1-op-1 gelijk aan chaos, ongeregeldheden en stress. Je gooit per ongeluk de verkeerde spullen weg. In welke doos zit toch jouw kleding? Shit, ligt je tablet nog keurig op de trap in je voormalige woning. Wat een gedoe. Toch kan het minder chaotisch verlopen als je het op de juiste manier aanpakt. Dan is het een kwestie van inpakken en wegwezen! Voor digitaal verhuizen geldt hetzelfde principe.

Militaire precisie

Twee dingen zijn van belang als het gaat om migratie naar Lightspeed: technische/content migratie en SEO migratie. Onder technische/contentmigratie verstaan we het overzetten van gegevens als productdata, categorieën, afbeeldingen, koppelingen en andere vormen van content. Met SEO migratie wordt de Google positie behouden, of zelfs verbeterd.

 

Bij beide vormen van migratie komt heel wat kijken. Het is een tijdrovende klus die met militaire precisie uitgevoerd dient te worden. Zelf de webshop migratie in gang zetten raden we sterk af. Zelfs de kleinste fouten kunnen leiden tot (indrukwekkende!) negatieve resultaten waar je u tegen zegt. Dode links, verkeerde redirects, specificaties die niet zijn meegenomen of aanzienlijke dropping in je Google positie. Dit wil je maar wat graag voorkomen. In een mum van een tijd kunnen we het voor je regelen. 

 

Verhuizen met een stappenplan

Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die bij ons aanklopt voor de grote-digitale-verhuis-challenge. We werken met kant en klare bewezen oplossingen om snel te kunnen schakelen. Samen met jou kijken we zorgvuldig op welke manier wij de verhuiswagen moeten voorrijden. Zien we bijzonderheden? Hele specifieke wensen? Geen probleem, wij verzorgen Lightspeed migratie op maat. Het resultaat is altijd een gepersonaliseerd stappenplan voor een probleemloze migratie. Dus heb je hulp nodig? Begin dan met stap 1: schakel de hulp in van InStijl Media.

De voordelen van professionele migratie

  • Snel en eenvoudig over naar Lightspeed eCom
  • Kant en klare oplossingen
  • Behouden van SEO waarde
  • Migratie op maat als dat nodig blijkt
  • Objectief advies
  • Samenwerking met vakspecialisten

Waarom kies je ons voor Lightspeed migratie?

Niet gokken maar weten

Een Lightspeed migratie zonder kennis van zaken zal er al snel voor zorgen dat jouw omzet als sneeuw voor de zon verdwijnt. Soms win je, maar in veel gevallen leer je hoe het niet moet! Het is niet erg om fouten te maken, maar voorkomen is beter dan genezen toch? Wij gokken niet, wij weten. Een doordacht stappenplan en zorgvuldige analyses heeft onze voorkeur in plaats van de 50/50 gamble game. Het enige waar jij op moet gokken is, of je de digitale verhuizing met ons aandurft.

Samenwerking met vakspecialisten

Wij halen de beste paarden van stal om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Doordat we samenwerken met diverse partners uit verschillende vakgebieden, zoals een migratie partner en online marketing partner, kunnen we je altijd voorzien van het best passende advies. De grootste impact zit hem immers in de juiste samenhang van alle elementen.

Wie wij onder andere helpen

Meer weten over de Lightspeed migratie mogelijkheden?