Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Overstappen naar Lightspeed

De kogel is definitief door de kerk. Je maakt de overstap naar Lightspeed eCom. Een grote digitale verhuizing is het gevolg. Dit dient zorgvuldig te gebeuren. Maar waar te beginnen? Wij verzorgen graag al dan niet samen met onze partner de complete Lightspeed migratie.
Lees verder
img-migratie-lightspeed

Verhuizen, dit staat voor velen 1-op-1 gelijk aan chaos, ongeregeldheden en stress. Je gooit per ongeluk de verkeerde spullen weg. In welke doos zit toch jouw kleding? Shit, ligt je tablet nog keurig op de trap in je voormalige woning. Wat een gedoe. Toch kan het minder chaotisch verlopen als je het op de juiste manier aanpakt. Dan is het een kwestie van inpakken en wegwezen! Voor digitaal verhuizen geldt hetzelfde principe.

Militaire precisie

Twee dingen zijn van belang als het gaat om migratie naar Lightspeed: technische/content migratie en SEO migratie. Onder technische/contentmigratie verstaan we het overzetten van gegevens als productdata, categorieën, afbeeldingen, koppelingen en andere vormen van content. Met SEO migratie wordt de Google positie behouden, of zelfs verbeterd.

 

Bij beide vormen van migratie komt heel wat kijken. Het is een tijdrovende klus die met militaire precisie uitgevoerd dient te worden. Zelf de webshop migratie in gang zetten raden we sterk af. Zelfs de kleinste fouten kunnen leiden tot (indrukwekkende!) negatieve resultaten waar je u tegen zegt. Dode links, verkeerde redirects, specificaties die niet zijn meegenomen of aanzienlijke dropping in je Google positie. Dit wil je maar wat graag voorkomen. In een mum van een tijd kunnen we het voor je regelen.

 

Laat je shop migreren door InStijl Media

Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die bij ons aanklopt voor de grote-digitale-verhuis-challenge. We werken met kant en klare bewezen oplossingen om snel te kunnen schakelen. Zo hebben wij een CCV Shop Lightspeed migratie brug ontwikkeld en een Lightspeed shop kopiëren tool. Op deze manier wordt migratie een stuk leuker en makkelijker. 

 

Overweeg jij om je shop te migreren naar Lightspeed? Laat ons jou helpen! Samen met jou kijken we zorgvuldig op welke manier wij de verhuiswagen moeten voorrijden. Zien we bijzonderheden? Hele specifieke wensen? Geen probleem, wij verzorgen Lightspeed migratie op maat. Het resultaat is altijd een gepersonaliseerd stappenplan voor een probleemloze migratie met behulp van onze tools. Dus heb je hulp nodig? Begin dan met stap 1: schakel de hulp in van InStijl Media.

img-migratie-voordelen

De voordelen van professionele migratie

  • Snel en eenvoudig over naar Lightspeed eCom
  • Kant en klare oplossingen
  • Behouden van SEO waarde
  • Migratie op maat als dat nodig blijkt
  • Objectief advies
  • Samenwerking met vakspecialisten

Waarom kies je ons voor Lightspeed migratie?

Wie wij onder andere helpen

Meer weten over de Lightspeed migratie mogelijkheden?