/lightspeed/koppelingen/lightspeed-klarna-checkout/ Lightspeed Klarna checkout koppeling | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Klarna checkout in Lightspeed

Klarna is tegenwoordig een begrip en iedereen die online winkelt kent het wel.  De achteraf betaalmethode opent deuren voor klanten die graag eerst het product zien voordat zij het daadwerkelijk betalen. De betaaloplossing van Klarna zorgt ervoor dat er meer bestellingen worden afgerond en is al zeker enige jaren beschikbaar als betaaloptie binnen Lightspeed. Daarentegen is de Klarna Checkout niet standaard beschikbaar voor Lightspeed. Een naadloze koppeling met de Klarna checkout zorgt voor een grote kans dat jouw conversie en omzet stijgen. Dat willen we allemaal wel!


In je winkelmandje en bestellen maar 

Wanneer je als webshop een Klarna checkout koppeling aan je site toevoegt, geef je jouw klanten de kans om achteraf te betalen wanneer zij deze ontvangen. Zo betalen zij niet voor de items die zij eventueel retour willen sturen. Na het invullen van hun persoonsgegevens kunnen klanten hun betaaltermijn verlengen tot 30 dagen. Als webshop word je altijd uitbetaald door Klarna, wat er ook gebeurt. Klarna dekt het risico bij het regelen van de factuurbetaling met de klant.
Klarna koppelingen voor jouw webshop bij InStijl Media

Bij InStijl Media helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een custom ervaring door middel van een Klarna checkout. Succesvol ondernemen op het internet is iets waar we je graag bij helpen. Om dit doel te bereiken heb je natuurlijk een webshop nodig die fundamenteel goed is ingericht en converteert. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

img-voordelen

De voordelen van een Klarna Checkout in Lightspeed

  • Custom experience
  • Complete betaaloplossing
  • Snel afrekenen
  • Naadloze Klarna orderverwerking
  • Veilige betaalomgeving
  • Custom mogelijkheden

Meer weten over de Klarna checkout in Lightspeed?