NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Overstappen van Lightspeed naar Shopify

Zit je er aan te denken om over te stappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop van Lightspeed naar Shopify met behulp van InStijl Media.
Lees verder
img-migratie-shopify

Een migratie van Lightspeed naar Shopify is niet zomaar een overstap. Het verplaatsen van je webshop van het ene platform naar het andere kan een uitdagende onderneming zijn. Waar moet je beginnen? Bij het begin. Wij helpen hier graag bij!

Replatforming

Overstappen naar een nieuw platform wordt ook wel replatforming genoemd. Replatforming is het migratieproces waarbij je je oude e-commerce platform inruilt voor een andere, die beter past bij je bedrijf als deze bijvoorbeeld groeit of de behoefte van je klanten verandert. 

 

De migratie naar een nieuw platform kan allerlei redenen hebben. Je shop heeft een enorme groeispurt gehad en het huidige platform past niet meer bij je. Je wilt meer producten toevoegen, maar loopt tegen limieten aan. Het platform is verouderd en je wilt graag een up-to-date platform. Het platform is toch aan de dure kant en om kosten te besparen stap je over.  Wat je reden ook is, de aanpak om de overstap te maken is in de basis voor iedereen hetzelfde.  

 

Lightspeed Shopify migratie door InStijl Media

Als je overweegt om je webshop van Lightspeed naar Shopify te migreren, dan is het belangrijk dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Wij begrijpen de complexiteit van een migratieproces en zorgen ervoor dat je webshop soepel en efficiënt wordt overgezet, zonder dat dit ten koste gaat van je bedrijfsactiviteiten. Heb je specifieke wensen of zien we tijdens de overstap van Lightspeed naar Shopify bijzonderheden? Wij helpen je graag bij je digitale verhuizing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.


Jouw webshop een professioneel ontwerp geven?

Om te zorgen dat je webshop ook gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is, helpen wij je ook graag bij het redesignen van jouw webshop. Zo ben je verzekerd van een shop die klaar is om te verkopen! Ben je hierin geïnteresseerd of geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op!   


img-voordelen

De voordelen van overstappen naar Shopify

  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Goede support
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden
  • Uitgebreide themestore
  • Partner met vakkennis
  • Altijd een up-to-date webshop

Waarom kies je ons als migratiepartij van Lightspeed naar Shopify?

Wie wij onder andere helpen

Veelgestelde vragen over Lightspeed Shopify migratie

Producten, Klanten, collecties en Product Sets.


Producten en Product sets
- Varianten met SKU, EAN en artikelcode
- Varianten als product sets
- Product titel en omschrijving
- Product afbeeldingen
- Product inhoud
- Product tags
- Product type
- Product merk
- Product categorieën

 

Klanten
- Contactgegevens
- Adresgegevens
- Notitie / opmerkingen

 

Collecties / Categorieën
- Categorie afbeelding
- Categorie titel en omschrijving
- Categorie inhoud
- Producten in een categorie

Binnenkort is er zelfs meer mogelijk! 

Dankzij de metafields optie binnen Shopify kunnen we vrijwel alle gegevens en maatwerk overzetten naar Shopify. Dit kan per shop verschillen, maar er zijn gelukkig veel mogelijkheden om een groot deel van je maatwerk mee te migreren naar Shopify. 

Elke shop is anders, we zullen dit per geval moeten bekijken. Zo kunnen categorie-overzichtspagina's per thema verschillen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten over de Lightspeed naar Shopify migratie mogelijkheden?