Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij maken,

Lightspeed thema’s

InStijl Media is de grootste themabouwer van Lightspeed. Al 500+ klanten vertrouwen op onze thema’s. Elk thema is beschikbaar voor een groot publiek en 100% aan te passen naar jouw wensen. Een custom shop kan natuurlijk ook.
Lees verder

Een Peugeot rijdt. Een Ferrari ook. Ze kunnen allebei hetzelfde, maar in de uitvoering en de prestaties kan het verschil niet groter. Wat we proberen te zeggen: wij bouwen alleen thema’s van Ferrari klasse. Maar dan wel een Ferrari die voor iedereen betaalbaar is. Inmiddels hebben we honderden trouwe klanten die onze thema’s gebruiken. Ze vertrouwen dagelijks op onze diensten en ons kunnen. Dus wij weten hoe het werkt.

Wat is een Lightspeed thema?

Sta je aan de start van ondernemen in e-commerce? Dan kunnen alle termen ietwat intimiderend zijn. Het roept vragen op. Eén van die brandende vragen is waarschijnlijk: wat is een thema? Een thema is een kant en klaar ontwerp dat je zelf naar eigen smaak kunt aanpassen. Pas kleuren, afbeeldingen en instellingen gemakkelijk aan. Kies in de Lightspeed themestore een thema dat bij je past, installeer, vul en verkoop! Tegen een betaalbare prijs heb je vrijwel direct een professionele webshop.

 

InStijl Media bouwt Lightspeed thema’s voor de Lightspeed themestore. Voor een maandelijks bedrag van €17,50 ben je in het bezit van een stabiel thema. Voor zowel B2B als B2C. Of je nou voedingsmiddelen, kleding, dierverzorgingsproducten, kerstspullen, lampen, interieurartikelen of auto onderdelen verkoopt. Onze thema’s zijn voor iedereen geschikt. 

 

Ben jij op zoek naar iets unieks, iets dan niemand anders heeft? Kies dan voor een custom shop gerealiseerd door ons. Aan een custom shop komt geen thema en geen maandelijkse thema kosten te pas.


The sky is the limit

Waar een thema de fundering is, kan deze volledig uitgebreid worden naar je wensen. Zie je graag maatwerk koppelingen en/of back-end integraties in het gekozen thema? Of kun je wel wat hulp met webshop design en/of online optimalisatie gebruiken? Geen probleem, praktisch alles kan. Op basis van deze werkwijze is het mogelijk om je webshop van begin tot eind door InStijl Media te laten ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ons thema trots in Lightspeed

Thema’s waar je op kunt bouwen. Makkelijk uitbreidbaar. Snel in te vullen voor jouw product. Continu vooruitstrevend. Ontdek wat bij jou past. Klik op een thema voor meer informatie.

In 3 stappen ben jij up and running

1 Kies je thema

Kies het thema welke het beste bij je past.

2 Vul het thema

Vul het thema met jouw producten.

3 Verkoop

Lanceer je webshop en bereik je doelgroep!

Hulp of advies nodig? Wij helpen je graag verder

Neem contact op
img-voordelen

De voordelen van een Lightspeed thema

  • Snel up and running met je webshop
  • Altijd zo stabiel mogelijk gebouwd
  • Gratis thema updates
  • De beste persoonlijke support
  • Ruime keuze uit diverse thema’s
  • Overzichtelijke documentaties

Waarom kies je voor een thema gemaakt door InStijl Media?

Wie wij onder andere helpen

Advies inwinnen welk thema in de basis bij je wensen past?