Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Webdesign Shopify

Zonder een ijzersterk design haal je niet het maximale uit de technische mogelijkheden die Shopify biedt. Laat ons je Shopify webshop ontwerpen.
Lees verder
img-webshopdesign-shopify

Super strakke designs en slimme, gebruiksvriendelijke ideeën is waar onze designers gek op zijn. Ervaar zelf onze creativiteit en passie door ons jouw webshop te laten ontwerpen.

De meerwaarde van een goed doordacht webdesign

Een webshop kun je zien als je digitale visitekaartje. De eerste indruk telt. Binnen enkele seconden beslissen potentiële klanten of een webshop aantrekkelijk, professioneel en betrouwbaar is. Een impactvol, gebruiksvriendelijk webdesign draagt bij aan het succes van je webshop. Wanneer deze niet aansluit bij je doelgroep is dat een gemiste kans.


Kant en klare thema’s of toch custom?

Wil je snel up and running zijn? Kies dan als basis voor een van onze thema’s. Het enige wat jij hoeft te doen is dit vullen met jouw content en huisstijl. Wij helpen je graag bij het uitdragen van je huisstijl in jouw webshop door middel van het maken van een mooi design dat wij vervolgens technisch maken.

Liever op zoek naar een shop met meer eigen identiteit en beleving? Dan kom je al snel uit bij een custom design. Wij ontwerpen voor jou een shop met unieke lay-out dat niemand anders heeft.

 

(Re)design je webshop

Wil jij knallen in Shopify? Laat ons dan je Shopify webdesign verzorgen. We brengen je wensen in kaart, sturen een offerte, en jij bepaalt of we samen de opdracht aangaan. Na akkoord gaan we vol enthousiasme aan de slag! Middels duidelijke call to actions, aantrekkelijk opgemaakte banners, sliders en goed doordachte designs voor alle devices leveren wij de designs op. Dit tweaken wij net zolang totdat jij tevreden bent. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijk design die goed aansluit bij de doelgroep en zorgt voor conversie. Naast een nieuwe webshop ook op zoek naar huisstijlontwikkeling, banner templates onderhoud, een nieuwe website of hosting mogelijkheden? Neem in alle gevallen vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken er naar uit om je te mogen helpen!

img-webshopdesign-voordelen

De voordelen van een goed webdesign

  • Creëert unieke bezoekerservaring
  • Draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid
  • Sluit aan bij wat je wilt uitstralen
  • Responsive design heeft positief effect op de SEO
  • Werkt conversieverhogend 
  • Maakt concurrentie jaloers

Waarom kies je ons voor Shopify webdesign?

Wie wij onder andere helpen

Alles weten over de design mogelijkheden in Shopify?