Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

CCV Lightspeed migratie

Overweeg jij om een CCV Lightspeed migratie uit te voeren? Of heb je de keuze al gemaakt en wil je er volledig voor gaan? Dan is een grote digitale verhuizing onmisbaar. Deze overstap is een hele klus, maar maak je geen zorgen en laat ons helpen met het verzorgen de CCV Lightspeed migratie.
Lees verder
img-overstappen-naar-lightspeed

Migratie is geen alledaagse klus. Toch kan het maar zo zijn dat jij voor de keuze staat: overstappen naar een ander platform op toch niet? Bij InStijl Media zorgen we ervoor dat jij zorgeloos jouw webshop migreert!

Overstappen als teken van groei

Als jouw webshop online aan het groeien is, dan is de kans aanwezig dat het CMS waar jij mee bent begonnen niet meer volledig voldoet aan jouw wensen of eisen. Wanneer je webshop groeit, dan is het niet zo gek dat de basis van jouw webshop ook mee moet groeien. Het is dan mogelijk om een migratie uit te voeren naar een nieuw CMS, zoals Lightspeed eCom. De overstap van CCV naar Lightspeed is geen makkelijke zet om zelf te doen. Je wil natuurlijk niet dat er gegevens en voortgang verloren gaat. Een van de grootste uitdagingen bij een CCV Lightspeed migratie is het foutloos overzetten van alle producten en contant naar je vernieuwde shop.

 


CCV Lightspeed migratie door InStijl Media

Het is belangrijk dat jouw webshop op de juiste manier wordt gemigreerd. Wij adviseren om niet zelf aan de slag te gaan, maar om hulp in te schakelen van een vakspecialist. Wanneer je bij InStijl Media aanklopt voor deze CCV Lightspeed migratie hebben wij in een mum van tijd de content gemigreerd van CCV naar Lightspeed. Een speciale tool die wij hebben ontwikkeld zorgt ervoor dat het overzetten van veel gegevens automatisch kan migreren. Wil je jouw webshop verbeteren en optimaliseren en een CCV Lightspeed migratie uitvoeren? Dan geven we je bij InStijl graag een advies over hoe we dit samen het beste aan kunnen pakken. Indien gewenst helpen wij ook bij het realiseren van een redesign op basis van eens van onze Lightspeed thema's, zoals ons nieuwste thema Persona theme. Aan het einde van de rit ben jij dan verzekerd van: een unieke, nieuwe, snelle webshop met migratie op maat.


img-overstappen-voordelen

De voordelen van overstappen naar Lightspeed

  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • SEO vriendelijk SaaS software
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden
  • Uitgebreide themestore
  • Gold partner met vakkennis
  • Altijd een up-to-date webshop

Waarom kies je ons voor de overstap naar Lightspeed?

Wie wij onder andere helpen

Veelgestelde vragen

De CCV > Lightspeed migratie kan vrijwel alle gegevens overzetten. Gegevens uit apps van derde partijen kunnen niet geautomatiseerd overgezet worden. Eventueel kan dit na de migratie in overleg door ons handmatig gedaan worden

- Klanten
- Producten
- Leveranciers
- Merken
- Categorieën
- Attributensets
- Reviews(App)
- Specificaties(App)
- Product Relaties(App)
De CCV > Lightspeed Migratie werkt door middel van de Lightspeed eCom API & de CCV shop API. Niet alle data kan worden uitgelezen en/of aangepast worden via deze API's. Daardoor kunnen de onderstaande gegevens niet gemigreerd worden.

- Bestellingen / Facturen
- Productvideo's
- Thema instellingen
- Algemene webshop instellingen
- Gegevens van apps van derde partijen

Van de onderstaande apps kunnen de gegevens worden gemigreerd:

Reviews
Specificaties
Gerelateerde producten


Andere CCV shop apps of apps van derde partijen kunnen niet gemigreerd worden

Migratie is maatwerk. We kunnen door middel van de tool veel automatiseren, maar om er zeker van te zijn dat we niks cruciaals over het hoofd zien maken we een prijs op maat.
 

Ik ontvang graag meer informatie

Ontvang je graag meer informatie over de migratie mogelijkheden? Of eerst bekijken of Lightspeed wat voor jou is? Dat en meer kan!

Vul het formulier is en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Mogelijkheid tot 14 dagen gratis Lightspeed demo account
  • Vrijblijvend advies
  • Professionele begeleiding