Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

Lightspeed shop kopiëren

Op zoek naar een kopie van je huidige shop, zonder dat deze blijvend gesynchroniseerd wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Lees verder
img-header-lightspeedshopkopieren

Stel, je wilt graag een backup van je shop of een nieuwe vergelijkbare webshop beginnen. Binnen Lightspeed is het niet standaard mogelijk dit klusje makkelijk te klaren. Er bestaat niet zoiets als een backup tool of migratie tool die alle producten en thema instellingen migreert. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht!

Eenmalig of blijvend synchroniseren

Afhankelijk van je wensen is het mogelijk om je huidige shop eenmalig of blijvend te synchroniseren. Eenmalige migratie is onder andere interessant voor het maken van een backup, het lanceren van een nieuwe shop en een domein wijziging. Als het gaat om een eenmalige kopie dan biedt onze Lightspeed naar Lightspeed migratie tool een uitkomst. Hierbij gaan er geen gegevens verloren zoals bij exports/imports wel het geval kan zijn. Er volgt een traject waarbij we op maat gemaakte migraties verzorgen die altijd aan de specifieke situatie van de klant voldoen. Het is mogelijk om het thema en maatwerk mee te kopiëren. Order- en klantgegevens kopiëren is niet mogelijk. Het eindresultaat betreft een kopie van je shop. 


Liever doorlopend je webshop synchroniseren? Je kiest voor deze optie als je bijvoorbeeld meerdere domeinen met een vergelijkbaar productaanbod hebt en herhaaldelijk bezig bent met dezelfde handelingen in de verschillende shops. Kies het gemak door te automatiseren met onze Multishop Complete software. Je beheert dan meerdere shops vanuit één centrale plek.

 


Lightspeed shop kopiëren door InStijl Media

Welke optie ook bij jou van toepassing is, wij behandelen elke aanvraag met zorg en aandacht. Wij denken graag met je mee welke oplossing in jouw situatie het best is. Zo doen wij net dat extra stapje om ervoor te zorgen dat jij in het voordeel staat ten opzichte van jouw concurrenten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem dan bij interesse gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

img-voordelen

De voordelen van Lightspeed shop kopiëren door InStijl Media

  • Er gaan geen gegevens verloren
  • Binnen no-time een back-up van je shop
  • Migratie op maat
  • Mogelijkheid kopiëren thema en maatwerk
  • Goede support
  • Passend advies voor jouw situatie

Wie wij onder andere helpen

Op zoek naar meer informatie over wat bij jou past?