NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

CCV Shop laten maken

Wij bouwen thema's en apps voor CCV Shop en zijn sinds 2019. We kennen CCV Shop inmiddels op ons duimpje. 

Lees verder

Altijd en overal je producten online verkopen? Laat InStijl Media jouw handvatten geven met een van ons CCV Shop thema's en apps! Onze kennis zetten wij graag in om voor jou een succesvolle webshop te realiseren.

Wat is CCV Shop?

CCV Shop is een alles-in-één webshop software. Met CCV Shop creëer je snel en eenvoudig je eigen webshop inclusief hosting, continue innovaties, support, en betaaloplossing voor een vast maandelijks bedrag. Ze bieden tal van mogelijkheden om een B2C en/of B2B webshop te starten en te runnen. Technische kennis is niet vereist, de back-end is zeer toegankelijk.


Mogelijkheden en prijzen

CCV Shop is bij uitstek geschikt voor de beginnende webwinkels of de wat ambitieuzere webshops, afhankelijk van het aantal producten dat je verkoopt. Richt jij je per definitie op de internationale markt? Overweeg dan Lightspeed, deze biedt meer internationale mogelijkheden. Bij CCV Shop kun je al vanaf €24,95 p/m een online business starten. Creëer een account en maak direct gebruik van alle functionaliteiten. Voor thema’s, betaalmethoden, producten, orders en marketing zijn veel mogelijkheden. Zo biedt CCV Shop de mogelijkheid om kleuren, afbeeldingen en lettertypes aan te passen. Heb je HTML en CSS kennis? Dan kun je ook het design naar wens aanpassen. CCV Shop biedt genoeg handvatten om zelf aan de slag te gaan. 

 

Hulp nodig?

Wij bieden enkel nog thema- en app support aan voor de door ons gebouwde CCV Shop thema's en apps. In een handomdraai heb je door middel van onze thema's en apps een webshop met aantrekkelijke uitstraling. Heb je toch aanvullende wensen? Dan verzoeken wij je contact op te nemen met team van CCV Shop. Zij kunnen je verder helpen.

 

De voordelen van een CCV Shop

  • Lage instapkosten
  • Veel layout mogelijkheden
  • Veel koppelmogelijkheden
  • Plug and play
  • Support
  • Hosting inbegrepen

Deze CCV Shop diensten leveren wij

Thema's

InStijl Media bouwt thema’s voor CCV Shop. Dit biedt volop eigen mogelijkheden om het gewenste uiterlijk voor jouw webshop te creëren. Veel klanten vertrouwen dagelijks op onze diensten en op ons kunnen.

Lees verder

Apps

CCV Shop kent een hoop kant en klare apps gemaakt door CCV Shop en partners. InStijl Media, ook CCV Shop partner, maakt apps. Laat je adviseren door InStijl Media wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.

Lees verder

Google optimalisatie

SEO, dit staat voor Search Engine Optimization, speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van jouw webshop. Door je CCV Shop SEO te optimaliseren wordt de webshop beter vindbaar. Wanneer de webshop beter vindbaar is, en meer klanten de webshop bezoeken, kan dit zorgen voor een verhoging van de omzet.

Lees verder

Veelgestelde vragen

CCV Shop is een alles-in-één webshop software. Met CCV Shop creëer je snel en eenvoudig je eigen webshop inclusief hosting, continue innovaties, support, en betaaloplossing voor een vast maandelijks bedrag.

De CCV Shop prijzen zijn afhankelijk van welk pakket je kiest. Vanaf €24,95 per maand kun je al een webshop starten. Wanneer je op zoek bent naar het maximaal haalbare betaal je €99,95 per maand. Upgraden is altijd mogelijk.

Een thema of template is een kant en klaar ontwerp dat je zelf naar eigen smaak kunt aanpassen. Voor CCV Shop hebben wij een paar thema’s gemaakt, namelijk Unity en Ultimate. Deze kun je vinden op onze website.

Via onze website en de website van CCV Shop vind je tal van webshop voorbeelden die zijn gemaakt in CCV Shop. Bekijk de voorbeelden hier.

Wie wij onder andere helpen

Meer weten wat wij in CCV Shop voor jou kunnen betekenen?

085 76 002 99

Het begint met contact!