NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij stoppen met,

CCV Shop

Wij zijn gestopt met het uitvoeren van werkzaamheden voor CCV Shop. Bestaande klanten blijven wij ondersteunen bij noodzakelijke support en bugs. 

Lees verder

Sinds 2017 waren wij actief CCV Shop partner, maar nu hebben wij de keuze gemaakt om te stoppen met het verrichten van CCV Shop werkzaamheden. 

Stoppen met CCV Shop

Afgelopen jaren hebben wij met plezier gewerkt aan CCV Shop. In deze jaren hebben wij veel kennis en veel ervaring kunnen opdoen, maar bovenal veel fijne samenwerkingen mogen aangaan met diverse CCV Shop klanten. Wij zijn trots op de geboekte resultaten samen met onze klanten. 

 

Toch is er de keuze gemaakt om te stoppen met CCV Shop, omdat we onze focus willen leggen op het leveren van diensten binnen andere SaaS platformen. Afgelopen tijd is er al langzaam afgeschaald in het leveren van CCV Shop diensten en vanaf heden zullen wij geen nieuwe CCV klanten meer aannemen. We stoppen dus met maatwerk, apps en thema’s voor CCV Shop.
Bestaande klanten

Bestaande klanten die gebruiken maken van een CCV thema of CCV app gemaakt door ons ondervinden geen hinder. Zij kunnen het thema gewoon blijven gebruiken. Noodzakelijk

support en bugfixes op het thema blijven we ook ondersteunen. Wanneer het gaat om design en/of maatwerk wensen verzoeken wij contact op te nemen met CCV Shop of een partner van CCV Shop. Zij kunnen je verder helpen.

 


 

Alternatieven

Wij hebben onze focus verlegd op het ontwikkelen van toffe webshops voor Lightspeed en Shopify. Beide zijn grote spelers op de Nederlandse markt met veel doorgroei mogelijkheden van beginnende tot gevorderde webshophouders.


Mocht je interesse hebben om over te stappen naar Lightspeed of Shopify, dan helpen wij je graag verder.  

 

De mogelijkheden van Shopify en/of Lightspeed

  • Lage instapkosten
  • Veel layout mogelijkheden
  • Veel koppelmogelijkheden
  • Plug and play
  • Support
  • SEO vriendelijk

Veelgestelde vragen

CCV Shop is een alles-in-één webshop software. Met CCV Shop creëer je snel en eenvoudig je eigen webshop inclusief hosting, continue innovaties, support, en betaaloplossing voor een vast maandelijks bedrag.

De CCV Shop prijzen zijn afhankelijk van welk pakket je kiest. Vanaf €24,95 per maand kun je al een webshop starten. Wanneer je op zoek bent naar het maximaal haalbare betaal je €99,95 per maand. Upgraden is altijd mogelijk.

Een thema of template is een kant en klaar ontwerp dat je zelf naar eigen smaak kunt aanpassen. Voor CCV Shop hebben wij een paar thema’s gemaakt, namelijk Unity en Ultimate. Deze kun je vinden op onze website.

Via onze website en de website van CCV Shop vind je tal van webshop voorbeelden die zijn gemaakt in CCV Shop. Bekijk de voorbeelden hier.

Wie wij onder andere helpen

Meer weten over Shopify en/of Lightspeed?