NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Wij helpen je met,

CCV Shop laten maken

Wij ontwerpen en bouwen webshops voor CCV Shop en zijn sinds 2019 CCV Shop Gold partner. We kennen CCV Shop inmiddels op ons duimpje. Welke uitdaging heb je voor ons in petto?

Lees verder

Altijd en overal je producten online verkopen? Laat InStijl Media jouw CCV Shop bouwen of optimaliseren! Onze kennis zetten wij graag in om voor jou een succesvolle webshop te realiseren.

Wat is CCV Shop?

CCV Shop is een alles-in-één webshop software. Met CCV Shop creëer je snel en eenvoudig je eigen webshop inclusief hosting, continue innovaties, support, en betaaloplossing voor een vast maandelijks bedrag. Ze bieden tal van mogelijkheden om een B2C en/of B2B webshop te starten en te runnen. Technische kennis is niet vereist, de back-end is zeer toegankelijk.


Mogelijkheden en prijzen

CCV Shop is bij uitstek geschikt voor de beginnende webwinkels of de wat ambitieuzere webshops, afhankelijk van het aantal producten dat je verkoopt. Richt jij je per definitie op de internationale markt? Overweeg dan Lightspeed, deze biedt meer internationale mogelijkheden. Bij CCV Shop kun je al vanaf €24,95 p/m een online business starten. Creëer een account en maak direct gebruik van alle functionaliteiten. Voor thema’s, betaalmethoden, producten, orders en marketing zijn veel mogelijkheden. Zo biedt CCV Shop de mogelijkheid om kleuren, afbeeldingen en lettertypes aan te passen. Heb je HTML en CSS kennis? Dan kun je ook het design naar wens aanpassen. 

 

CCV Shop biedt genoeg handvatten om zelf aan de slag te gaan. Maar heb je geen tijd of kennis van maatwerk, design en online marketing? Besteed jij liever de werkzaamheden uit? Zie je door de bomen het bos niet meer? Advies nodig? Geen probleem, wij zijn graag jouw alles-in-één oplossing.


De rol van InStijl Media

Wij zijn CCV Shop Gold partner. De mensen achter InStijl Media zijn in staat om zowel professioneel webshop design als maatwerk te ontwikkelen. Ook bespreken we graag met jou de marketingmogelijkheden. Ondanks dat dit door velen los van elkaar gezien wordt denken wij daar anders over. De grootste impact zit hem in de juiste samenhang van alle elementen. Het draait om balans. Samen gaan we op zoek naar die sweetspot. Geef je wensen door en laat ons jouw CCV Shop bouwen of optimaliseren.

De voordelen van een CCV Shop

  • Lage instapkosten
  • Veel layout mogelijkheden
  • Veel koppelmogelijkheden
  • Plug and play
  • Support
  • Hosting inbegrepen

Deze CCV Shop diensten leveren wij

Webshop ontwerpen

Zonder een ijzersterk design haal je niet het maximale uit de technische mogelijkheden die CCV Shop biedt. Laat ons je CCV Shop ontwerpen.

Lees verder

Maatwerk

Je hebt een thema gevonden dat er goed uitziet en aan het grootste gedeelte van je wensen voldoet, maar het mist net het laatste puntje op de i. Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar maatwerk in jouw CCV Shop.

Lees verder

Google optimalisatie

SEO, dit staat voor Search Engine Optimization, speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van jouw webshop. Door je CCV Shop SEO te optimaliseren wordt de webshop beter vindbaar. Wanneer de webshop beter vindbaar is, en meer klanten de webshop bezoeken, kan dit zorgen voor een verhoging van de omzet.

Lees verder

Thema's

InStijl Media bouwt thema’s voor CCV Shop. Dit biedt volop eigen mogelijkheden om het gewenste uiterlijk voor jouw webshop te creëren. Veel klanten vertrouwen dagelijks op onze diensten en op ons kunnen.

Lees verder

Apps

CCV Shop kent een hoop kant en klare apps gemaakt door CCV Shop en partners. InStijl Media, ook CCV Shop partner, maakt apps. Laat je adviseren door InStijl Media wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.

Lees verder

Wie wij onder andere helpen

Meer weten wat wij in CCV Shop voor jou kunnen betekenen?

085 76 002 99

Het begint met contact!