Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

#Fun

Het InStijl teamweekend naar Newcastle: een weekend van teamwork en plezier!

Karlijn|woensdag 29 november 2023|3 min. leestijd

Lees verder
Groepsfoto Newcastle

Op een "zonnige" vrijdagmiddag begon ons avontuur naar Newcastle. Iedereen was keurig op tijd bij de boot, behalve onze trouwe InStijl-bolide. Die maakte eerst een pitstop bij de McDonald’s voor een snelle oplaadbeurt en een snack. De rest maar wachten!Bij aankomst op de boot was het alweer raak met de grappen. De stemming zat er ook goed in toen Lisa een grap uithaalde met Sam. Ze overtuigde hem ervan dat onze hut veel luxer was dan die van hen, compleet met jacuzzi en sauna. Sam, die altijd goedgelovig is, geloofde haar natuurlijk op haar woord en was oprecht verrast toen hij ontdekte dat onze hut hetzelfde was als die van hen.

Na het inchecken op de boot, richtten we ons gelijk op het belangrijkste: de bar. De sfeer was ontspannen en de bingo was, zoals voorspeld, erg lachen. De avond werd compleet met live muziek, drankjes en uitstekend gezelschap.Zaterdagochtend begon voor sommigen met een lichte uitdaging na de festiviteiten van de vorige avond, of zal dat komen door de schommelende boot. In Newcastle aangekomen, lieten we onze bagage achter in onze accommodatie en haastten we ons naar Sunderland voor de voetbalwedstrijd. Birmingham tegen Sunderland. Lisa dacht dat het begon te regenen tijdens de wedstrijd, maar besefte al snel dat de ‘regen’ werd veroorzaakt door enthousiaste Engelse fans achter ons. Het werd 3-1 voor Sunderland. Dit vierde wij na de wedstrijd in een lokale pub. Die avond, tijdens het diner, werd er gegokt over een stilstaande figuur buiten – was het een man of een standbeeld? Ronald en Jordi konden het niet eens worden. Uiteraard een standbeeld, Ronald is Jordi twee kratjes bier verschuldigd. Na het eten bezochten wij een paar clubs om onze dansmoves te showen. Zondag was het tijd voor wat sightseeing. Bij de iconische Tyne Bridge & Gateshead Millennium Bridge was een gezellige markt. Op stepjes werd er gereden naar China Town en het Newcastle-stadion. Ook de winkels in Eldon Square werden bezocht voor leuke koopjes, souvenirs en eten. Het accent in Newcastle is bijzonder, dit zorgde ervoor dat zondag onder de dames een nieuw stopwoordje werd geïntroduceerd: ‘bo’oh’o’wa’er’. Dit werd verstaan bij de uitspraak van ‘bottle of water’.Onze terugreis op de boot was ontspannen. Sommigen namen een powernap, anderen (Karlijn) sliepen iets langer dan gepland. We sloten de avond af in stijl, aan de bar, waar we onze dansmoves nogmaals lieten zien.

De volgende ochtend waren we fris en fruitig, klaar voor de terugreis. Terug op Nederlandse bodem, merkten we dat je zulke trips pas als succesvol kunt beschouwen als je echt thuis bent. Onze InStijl-bolide liet ons even in de steek, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Het was een fantastisch weekend, vol teambuilding en vrolijkheid. We zijn als team dichter naar elkaar gegroeid en kijken al uit naar ons volgende avontuur.

Op ons youtube kanaal nog een korte video: https://youtu.be/yBvDVa-RUN0