/portfolio/zoedt/ Ontdek de unieke zwart-wit stijl van Zoedt | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Zoedt home pagina

Bij Zoedt ontwerpen ze al hun producten met liefde en passie. Ontdek de unieke zwart-wit stijl en inspirerende quotes op stationery, woondecoratie, tuindecoratie en inpak items. Laat je verrassen door het assortiment!


Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Voor Zoedt was de uitdaging duidelijk: een frisse nieuwe uitstraling creëren die hun klanten blij maakt zodra ze de webshop bezoeken. Ze wilden de zwart-wit esthetiek behouden en integreren in het redesign van de webshop. Daarnaast waren ze op zoek naar nieuwe functionaliteiten, zoals een storelocator, tekstbalk voor aankondigingen boven het menu en een aantrekkelijke popup bij het betreden van de site.

oplossing iconOplossing

Met ons Lightspeed thema Dynamic hebben we een nieuwe webshop gecreëerd die deze visie weerspiegelt. De zwart-wit stijl met handgeschreven fonts zorgt voor een unieke uitstraling waar je blij van wordt. We hebben subtiele details toegevoegd die de site een verfrissende look geven. De gewenste functionaliteiten, zoals de storelocator en pop-up, zijn geïntegreerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast hebben we een Instagram Feed onderaan de homepage geplaatst voor een sociale touch.

resultaat iconResultaat

Het resultaat mag er zijn: de vernieuwde webshop straalt van blijdschap en authenticiteit. Klanten worden direct verwelkomd met een popup die de toon zet voor een plezierige winkelervaring. De toevoeging van de storelocator en tekstbalk voor aankondigingen boven het menu maakt het navigeren eenvoudig. De Instagram feed voegt een persoonlijk tintje toe aan de site. Met het vernieuwde design en nieuwe functionaliteiten zijn ze klaar om de klanten nog beter van dienst te zijn en ze te laten genieten van al het moois dat Zoedt te bieden heeft.

Zoedt
Zoedt
Zoedt
Zoedt