Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Winkeltje van Anne

Winkeltje van Anne

Een schattige mok voor een vriend(in), grappige sokken of een mooie agenda, Winkeltje van Anne heeft het allemaal! Bij Winkeltje van Anne draait alles om het bezorgen van feestjes door de brievenbus en vervolgens hiermee een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Winkeltje van Anne stond voor de uitdaging om hun webshop een nieuw leven in te blazen en een frisse, moderne uitstraling te geven die past bij hun unieke producten en persoonlijke aanpak. Daarnaast wilden ze onze Backinstock app integreren om klanten op de hoogte te houden van producten die weer op voorraad zijn.

oplossing iconOplossing

Met het Dynamic thema hebben we de website van Winkeltje van Anne een nieuwe look gegeven die zowel op desktop als op mobiel perfect werkt. We hebben maatwerk designs gemaakt voor de homepagina, collectie pagina en productpagina, allemaal in lijn met hunhuisstijl en wensen. De integratie van de Backinstock app zorgt ervoor dat klanten altijd op de hoogte zijn wanneer hun favoriete producten weer beschikbaar zijn.

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een prachtig vernieuwde webshop die de unieke producten van Winkeltje van Anne perfect presenteert. Klanten worden nu nog beter bediend dankzij de verbeterde gebruikerservaring en de handige Backinstock app. Met het Dynamic thema heeft Winkeltje van Anne een webshop waar ze trots op kunnen zijn en die hun klanten keer op keer een glimlach bezorgt.

Winkeltje van Anne
Winkeltje van Anne
Winkeltje van Anne
Winkeltje van Anne