Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-umo

Umo Art & Design

De kunst van Umo Art & Design bevat indrukwekkende en exclusieve kunstcollecties. Of het nu abstracte kunst, fotografie kunst of een kunstobject is. 


Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Umo Art Gallery stond voor een uitdaging: ze wilden hun merk herpositioneren en een nieuwe identiteit creëren als Umo Art & Design. Het doel was een vernieuwde webshop te ontwikkelen die gericht is op dealers (B2B), maar waar consumenten ook offertes kunnen aanvragen. Aan de basis van de shop was er de insteek om naast de homepagina drie maatwerkcategorieën te realiseren die dienen als showcases voor de verschillende kunstwerken: abstracte kunst, fotografie kunst en objecten. Het is essentieel om een gebruiksvriendelijke interface te ontwerpen die de rijkdom aan kunstwerken op een aantrekkelijke manier zou kunnen presenteren.

oplossing iconOplossing

Om aan deze uitdagingen tegemoet te komen, werd een team van experts samengesteld, waaronder developers, ontwerpers en marketeers. De eerste stap was het ontwerpen van een inspirerend en gebruiksvriendelijk ontwerp. Voor elke hoofdcategorie - abstracte kunst, fotografie kunst en objecten - werden aparte maatwerkpagina's ontworpen. Stap twee was het technisch maken van het prikkelende ontwerp. Hierbij zijn aanvullende gewenste functies ingebouwd zoals geautoriseerde gebruikers toegang geven tot de prijzen, samples aanvragen, offerte mand en maatwerk menu. Bij de livegang heeft het marketingteam gezorgd voor de redirects en marketing. Deze inspanningen zijn nog in uitvoering en dragen bij aan de groei van de webshop.

resultaat iconResultaat

Het resultaat van het project is een prikkelende, inspirerende en bovenal gebruiksvriendelijke webshop die Umo Art & Design in staat stelt om hun kunstwerken op een professionele en gebruiksvriendelijke manier te presenteren. Door het vele maatwerk is er voldaan aan de specifieke behoeften van Umo Art & Design. Daarmee heeft Umo Art & Design met behulp van dit project een succesvolle transformatie ondergaan en heeft het nu een krachtige online webshop waarmee ze zowel dealers als consumenten kunnen bedienen en inspireren met hun unieke kunstcollecties. Hier houdt het niet op, Umo blijft samen met ons doorontwikkelen om zo de webshop beter en beter te maken!

Highlights Umo Art & Design

smileyBetekenisvolle lay-out

Die bezoekers maximaal inspireert

smileyAuto Translate

Om een bredere doelgroep te bereiken, werd ook automatische vertaling naar het Engels en het Duits geïmplementeerd

smileyMaatwerk menu

Aandacht voor customer journey

img-screenshots-umo
img-screenshots-umo
img-screenshots-umo
img-screenshots-umo

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?