/portfolio/triathlonwinkel/ Triathlonwinkel | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-triathlonwinkel

Triathlonwinkel

Triathlonwinkel is een online winkel gespecialiseerd in triatlon producten. Triathlonwinkel is niet alleen online aanwezig. In de winkel in Uden vind je 400m2 aan zwem- en triathlon materialen.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Triathlonwinkel stond voor een aantal uitdagingen die hun groei en efficiëntie belemmerden. Ten eerste hadden ze behoefte aan een update van hun huisstijl om een frisse en moderne uitstraling te creëren. Hoewel het logo al goed was, moest de rest van de visuele identiteit worden herzien om beter aan te sluiten bij de doelgroep. Ten tweede is een logische opvolging het realiseren van een webshop redesign passend bij de nieuwe visuele identiteit. Ten derde wilde Triathlonwinkel een naadloze integratie realiseren met hun belangrijkste leveranciers via een API-koppeling. Ten vierde is de wens uitgesproken om actieve participatie vanuit InStijl Media te verkrijgen. Tot slot wilde Triathlonwinkel hun webshop migreren van mijnwebwinkel naar Lightspeed om geavanceerdere functies en schaalbaarheid te verkrijgen. Werk aan de winkel!

oplossing iconOplossing

Om deze uitdagingen aan te pakken, ging Triathlonwinkel een proactieve samenwerking aan met InStijl Media. Een visuele identiteit is ontwikkeld die modern, dynamisch en aantrekkelijk is voor triathlon liefhebbers. Een redesign van de voormalige shop volgde waarbij eerst het ontwerp is gemaakt en deze vervolgens technisch ontwikkeld binnen Lightspeed. Voor de migratie van mijnwebwinkel naar Lightspeed werd een zorgvuldige planning opgesteld om de overgang soepel te laten verlopen. Het ontwikkelteam heeft ervoor gezorgd dat alle productgegevens, klantinformatie en overige gegevens veilig overgezet zijn naar het nieuwe platform. Een succesvolle livegang volgde.

resultaat iconResultaat

De update van de huisstijl geeft de winkel een eigentijdse uitstraling die aansluit bij de verwachtingen van hun doelgroep. Het uitgevoerde redesign en migratie naar Lightspeed zorgt voor consistentie en aantrekkelijke winkelervaring. De API-koppeling met de leverancier maakte real-time synchronisatie mogelijk van productinformatie en voorraadniveaus. Hierdoor kan Triathlonwinkel snel en nauwkeurig producten aanbieden aan hun klanten. Al met al heeft de samenwerking Triathlonwinkel geholpen om hun online winkel naar een hoger niveau te tillen. Ze zijn nu beter gepositioneerd om hun klanten te bedienen, de efficiëntie te verhogen en te blijven groeien in de dynamische wereld van de triathlon industrie.

Highlights Triathlonwinkel

smileyHuisstijl update

De nieuwe visuele identiteit verhoogt de merkherkenning

smileyUnieke samenwerking

Een proactieve samenwerking tussen klant en ontwikkelaar

smileyAPI koppeling

Automatische synchronisatie tussen Triathlonwinkel en de leverancier

img-screenshots-triathlonwinkel
img-screenshots-triathlonwinkel
img-screenshots-triathlonwinkel
img-screenshots-triathlonwinkel

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?