/portfolio/the-online-retail-company/ The Online Retail Company | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-torc

The Online Retail Company

The Online Retail Company is het merk achter meer dan 15 verschillende webwinkels. In deze overkoepelende naam ligt een verborgen boodschap. De naam geeft aan dat het bedrijf klanten via het internet wil bereiken. Dat is nou precies waar ze vandaag de dag ontzettend sterk in zijn. Ze zijn expert op het gebied van tuinieren, wonen en lifestyle.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Het realiseren van 15 webshops, ga er maar aan staan. Ja hoor, graag zelfs! Er was direct een wederzijdse klik tussen de klant en ons, waardoor we de opdracht in handen kregen. Het plan van aanpak was simpel. Het realiseren van een template die bruikbaar is voor elke webshop. Gezien de shops uiteenlopende hoeveelheden en totaal verschillende producten verkopen, moet het template voor elke webshop goed bruikbaar zijn. Werk aan de winkel. Een ontzettend leuke uitdaging stond op ons te wachten!

oplossing iconOplossing

De grafisch vormgever is aan de slag gegaan met het opzetten van een blokkenschema voor diverse pagina’s. Hieraan is net zolang getweaked tot het perfecte template ontstond. Dit stond, maar met welke van de 15 webshops starten we? Gestart is met zwembadstore.com en ecodiervoeding.nl. Deze zijn grafisch volgens het gemaakte template ingevuld. Na akkoord is er in een testomgeving gestart met de technische realisatie. Zorgvuldig kwam het template tot leven. Deze werd tegelijkertijd gevuld met content. Allereerst ging ecodiervoeding.nl live om te testen of alles naar wens verliep. Gefaseerd hebben we alle overige webshops grafisch opgemaakt en technisch uitgerold.

resultaat iconResultaat

Het eindresultaat van het ontwerp en de techniek zijn tot stand gekomen door de gezamenlijke kennis en ervaringen vanuit Traffic Today (online marketing partner), The Online Retail Company en InStijl Media. Het combineren van kennis heeft geleid tot frisse webshops voorzien van de laatste technieken, volledig seo geoptimaliseerd en tot conversieverhogende elementen. Alle webshops hebben stuk voor stuk een unieke huisstijl, maar delen hetzelfde template. Klaar voor de toekomst. Laat de orders voor The Online Retail Company maar komen!

Highlights The Online Retail Company

smileyTonen webshops

Alle webwinkels worden in de header getoond

smileyDesign

Fris, stoer en tijdloos design

smileySeo geoptimaliseerd

Voor ongekende resultaten

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?