NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

The Brownie Box

The Brownie Box maakt heerlijke homemade brownies die in een box zorgvuldig per post worden afgeleverd. Het concept is simpel: stel de browniebox naar wens samen, voeg een persoonlijke boodschap toe, laat het thuisbezorgen bij de ontvanger op de door jouw gekozen datum. Leuk als verjaardagscadeau, goedmakertje, relatiegeschenk, verrassing of beterschapswens. Wie wordt nou niet blij van een box vol chocolade brownies?

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Onze samenwerking startte begin 2020, toen The Brownie Box een grote wens had om hun toenmalige webshop te vernieuwen. Naast vernieuwing, was er de behoefte om over te stappen naar een nieuw platform met unieke custom functionaliteiten om als bedrijf door te groeien. The Brownie Box wil het de zakelijke en particuliere klant zo gemakkelijk mogelijk maken en tegelijkertijd de concurrenten een stapje voor zijn. Dit resulteerde in een wensenlijst die vertaald moest worden naar duidelijke strategie. Aan de slag ermee!

oplossing iconOplossing

De keuze voor het platform was snel gemaakt: Lightspeed. Het design werd gerealiseerd, migratie werd in gang zet, maatwerk en back-end functionaliteiten werden zorgvuldig uitgewerkt in een plan van aanpak. Nadat het designproces was afgerond, startte de technische realisatie. De gehele wensenlijst werd stap voor stap tot een geheel gevormd. Redirects zijn ingesteld, zodat de pagina’s geen waarde verliezen. Na een aantal maanden was het zover. 1 oktober 2020 was D-day: de webshop ging live!

resultaat iconResultaat

Wat een heerlijke opdracht, letterlijk en figuurlijk! De webshop van The Brownie Box presteert goed in alle opzichten. Een daglimiet op de bestellingen was zelfs even noodzakelijk gezien de grote toestroom van bestellingen. Door de gedreven medewerkers van The Brownie Box, heerlijke brownies als motivatie voer, en onze passie voor webshops zijn wij tot het uiterste gepusht om het onmogelijke mogelijk te maken. Een groot succes, met een smaakvol resultaat! We blijven samen met The Brownie Box de webshop doorontwikkelen.

Highlights The Brownie Box

smiley 
Mijn designs

Lever zakelijk gepersonaliseerde designs aan. Zowel voor- als achterkant van het kaartje. 

smiley
Zakelijke kalenderfunctie

Plan in één bestelling meerdere boxen naar verschillende adressen en datums naar voorkeur.

smiley
Loyaliteitssysteem

Verdien bij elke bestelling choco’s die je kunt inruilen voor leuke beloningen

Stel je eigen browniebox samen

Geen keuze kunnen maken tussen al het lekkers? Samen met The Brownie Box hebben we een oplossing gebouwd! Door middel van maatwerk in Lightspeed, is er een ‘stel je eigen browniebox pagina’ gebouwd. In een paar simpele stappen een gevulde browniebox naar jouw smaak. Door alles stap voor stap te doorlopen, is er de mogelijkheid om een browniebox naar hartenlust te vullen. Uiterst gebruiksvriendelijk op elk device.

Kies je verzenddatum en verzendadres per box

Kies je brownie, kies het aantal boxen en bestel! Wanneer je klikt op ‘bestellen’ personaliseer je jouw geselecteerde brownies in een aantal stappen voordat het in de winkelwagen wordt gelegd. Slim maatwerk maakt het mogelijk om de boxen in te plannen op verschillende datums en verzendadressen naar jouw voorkeur. Kies zelf per box of je een gratis wenskaart toevoegt of niet. Deze functionaliteit is buiten Lightspeed omgebouwd en draait om deze reden beveiligd op onze server. Een mooi praktijkvoorbeeld van back-end development (code die je niet ziet als eindgebruiker)!

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?

085 76 002 99

Het begint met contact!