Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-thebrowniebox

The Brownie Box

The Brownie Box maakt heerlijke handmade brownies die in een box zorgvuldig per post worden afgeleverd. Het concept is simpel: stel de browniebox naar wens samen, voeg een persoonlijke boodschap toe, laat het thuisbezorgen bij de ontvanger op de door jouw gekozen datum. Leuk als verjaardagscadeau, goedmakertje, relatiegeschenk, verrassing of beterschapswens. Wie wordt nou niet blij van een box vol chocolade brownies?

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Onze samenwerking startte begin 2020, toen The Brownie Box een grote wens had om hun toenmalige webshop te vernieuwen. Naast vernieuwing, was er de behoefte om over te stappen naar een nieuw platform met unieke custom functionaliteiten om als bedrijf door te groeien. Inmiddels is er een fijne langdurige samenwerking ontstaan waarin we blijven werken aan het succes van The Brownie Box. Zo is The Brownie Box recentelijk voorzien van een nieuw design.

oplossing iconOplossing

De keuze voor het platform was snel gemaakt: Lightspeed. Binnen Lightspeed zijn veel van hun wensen gerealiseerd. Middels back-end en koppelingen maken we stabiele workarounds als het binnen Lightspeed even niet mogelijk blijft. Voor elke uitdaging die ze bij ons neerleggen, zoeken we graag naar een stabiele, werkbare oplossing. We werken op basis van vaste uren aan het realiseren van de openstaande punten. Zien wij zelf kansen? Dan wijzen wij daar ook graag op.

resultaat iconResultaat

Inmiddels zijn we heel wat leuke aanvragen verder en het blijft een heerlijke klant om me samen te werken, letterlijk en figuurlijk! De webshop van The Brownie Box presteert goed in alle opzichten. Door de gedreven medewerkers van The Brownie Box, heerlijke brownies als motivatie voer, en onze passie voor webshops blijven wij samen werken aan mooie nieuwe functionaliteiten die het voor particuliere als zakelijke bestellers zo leuk, lekker en makkelijk mogelijk maakt.

Highlights The Brownie Box

smileyMijn designs

Lever zakelijk gepersonaliseerde designs aan. Zowel voor- als achterkant van het kaartje.

smileyZakelijke kalenderfunctie

Plan in één bestelling meerdere boxen naar verschillende adressen en datums naar voorkeur.

smileyCustom pagina’s

Pagina’s geheel aangepast op de behoeften van de doelgroep.

img-screenshots-thebrowniebox
img-screenshots-thebrowniebox
img-screenshots-thebrowniebox
img-screenshots-thebrowniebox

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?