NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Headerafbeelding The Brownie Box

The Brownie Box

The Brownie Box maakt heerlijke handmade brownies die in een box zorgvuldig per post worden afgeleverd. Het concept is simpel: stel de browniebox naar wens samen, voeg een persoonlijke boodschap toe, laat het thuisbezorgen bij de ontvanger op de door jouw gekozen datum. Leuk als verjaardagscadeau, goedmakertje, relatiegeschenk, verrassing of beterschapswens. Wie wordt nou niet blij van een box vol chocolade brownies?

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Onze samenwerking startte begin 2020, toen The Brownie Box een grote wens had om hun toenmalige webshop te vernieuwen. Naast vernieuwing, was er de behoefte om over te stappen naar een nieuw platform met unieke custom functionaliteiten om als bedrijf door te groeien. Inmiddels is er een fijne langdurige samenwerking ontstaan waarin we blijven werken aan het succes van The Brownie Box. Zo is The Brownie Box recentelijk voorzien van een nieuw design. 

oplossing iconOplossing

De keuze voor het platform was snel gemaakt: Lightspeed. Binnen Lightspeed zijn veel van hun wensen gerealiseerd. Middels back-end en koppelingen maken we stabiele workarounds als het binnen Lightspeed even niet mogelijk blijft. Voor elke uitdaging die ze bij ons neerleggen, zoeken we graag naar een stabiele, werkbare oplossing. We werken op basis van vaste uren aan het realiseren van de openstaande punten. Zien wij zelf kansen? Dan wijzen wij daar ook graag op.

resultaat iconResultaat

Inmiddels zijn we heel wat leuke aanvragen verder en het blijft een heerlijke klant om me samen te werken, letterlijk en figuurlijk! De webshop van The Brownie Box presteert goed in alle opzichten. Door de gedreven medewerkers van The Brownie Box, heerlijke brownies als motivatie voer, en onze passie voor webshops blijven wij samen werken aan mooie nieuwe functionaliteiten die het voor particuliere als zakelijke bestellers zo leuk, lekker en makkelijk mogelijk maakt.

Highlights The Brownie Box

smiley 
Mijn designs

Lever zakelijk gepersonaliseerde designs aan. Zowel voor- als achterkant van het kaartje. 

smiley
Zakelijke kalenderfunctie

Plan in één bestelling meerdere boxen naar verschillende adressen en datums naar voorkeur.

smiley
Custom pagina’s

Pagina’s geheel aangepast op de behoeften van de doelgroep.

Stel je eigen box samen

Stel je eigen browniebox samen

Geen keuze kunnen maken tussen al het lekkers? Samen met The Brownie Box hebben we een oplossing gebouwd! Door middel van maatwerk in Lightspeed, is er een ‘stel je eigen browniebox pagina’ gebouwd. In een paar simpele stappen een gevulde browniebox naar jouw smaak. Door alles stap voor stap te doorlopen, is er de mogelijkheid om een browniebox naar hartenlust te vullen. Uiterst gebruiksvriendelijk op elk device.

Kies je verzenddatum en verzendadres per box

Kies je brownie, kies het aantal boxen en bestel! Wanneer je klikt op ‘bestellen’ personaliseer je jouw geselecteerde brownies in een aantal stappen voordat het in de winkelwagen wordt gelegd. Slim maatwerk maakt het mogelijk om de boxen in te plannen op verschillende datums en verzendadressen naar jouw voorkeur. Kies zelf per box of je een gratis wenskaart toevoegt of niet. Deze functionaliteit is buiten Lightspeed omgebouwd en draait om deze reden beveiligd op onze server. Een mooi praktijkvoorbeeld van back-end development (code die je niet ziet als eindgebruiker)!

Uitgelicht The Brownie Box
Screenshots
Screenshots
Screenshots
Screenshots

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?