Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-tescabehang

Tescabehang

Bij Tescabehang is het mogelijk om fotobehang op maat te bestellen. Kies het fotobehang, kies de afmetingen en de uitsnede wordt gemaakt. Er is keuze uit exclusief behang die nergens anders in Nederland verkrijgbaar is. De collectie is zeer uitgebreid en de producten zijn van hoge kwaliteit. 

gebruiker

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Karo-art klopte bij ons aan met de vraag of we een nieuwe webshop wilden maken: Tescabehang. Een aantal wensen. Ten eerste, ze willen een Shopify webshop met een gaaf, clean design waarin de afbeeldingen/producten van het fotobehang goed tot zijn recht komen. Ten tweede, klanten moeten eenvoudig fotobehang op maat kunnen bestellen en afrekenen. Als laatst, logo design en huisstijl ontwikkeling. Hier weten wij wel raad mee. Een leuke opdracht met diverse werkzaamheden!

oplossing iconOplossing

Om de vibe te bepalen voor de webshop is er eerst gewerkt aan een logo en verdere huisstijl ontwikkeling. Het logo bestaat uit de letter B, maar wie beter kijkt ziet hier ook een behangrol in. De gekozen kleuren zijn doorvertaald in het webshop design. Toen eenmaal het design akkoord bevonden werd, is er gestart aan de technische realisatie. De designs inclusief maatwerkmodule zijn technisch gemaakt. Na het verwerken van de feedback is samen met de klant de livegang ingepland.

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een unieke shopping experience voor de klant. De mooie productfotografie van het fotobehang vormt samen met de gekozen design- en kleurelementen een frisse uitstraling. Op alle devices kunnen klanten eenvoudig fotobehang op maat bestellen en afrekenen door middel van een gebruiksvriendelijk checkout proces. Al met al een mooi resultaat en een kleine InStijl Media primeur: Tescabehang was onze eerste Shopify shop! Dat er nog veel mogen volgen!

Highlights Tescabehang

smileyFotobehang op maat

Klanten kunnen fotobehang op maat bestellen

smileyGebruiksvriendelijke checkout

Snelle afrekenmodule voor verhoogde conversie

smileyClean design

Fotobehang komt goed tot zijn recht

img-screenshots-tescabehang
img-screenshots-tescabehang
img-screenshots-tescabehang
img-screenshots-tescabehang

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?