/portfolio/superwarenhuis/ SuperWarenhuis.nl | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-superwarenhuis

SuperWarenhuis.nl

SuperWarenhuis.nl is een online webshop voor keukenbenodigdheden en woondecoratie. Met een aanbod van maar liefst 60 merken bieden ze een ruime keuze. Als keuken- en interieurspecialist wordt de klant door SuperWarenhuis.nl altijd voorzien van het juiste product.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De wensen waren straightforward. Het mag allemaal wat strakker, cleaner en meer in de huisstijl van SuperWarenhuis.nl. Deze wensen lieten zich vertalen in het ontwikkelen van een nieuwe webshop, waarbij wij veel vrijheid toegewezen kregen. Snel aan de slag!

oplossing iconOplossing

Om de webshop nieuw en verfrissend op de markt te zetten, is er gestart met de realisatie van het design. Op basis van een thema zijn de klantwensen vertaald. Stap voor stap hebben we het proces doorlopen. Na akkoord op het design is de webshop technisch gerealiseerd. Binnen no-time stond SuperWarenhuis.nl live.

resultaat iconResultaat

De nieuwe webshop van SuperWarenhuis.nl is een clean en eenvoudig te navigeren webshop geworden. Bovendien zijn de huisstijlkleuren over de gehele webshop doorgetrokken om consistentie uit te stralen. Laat die orders maar komen!

Highlights SuperWarenhuis.nl

smileyCCV Shop

Responsive en functioneel

smileyHeldere navigatie

Binnen een paar stappen het juiste resultaat

smileyLess is more

Clean en strak design

img-screenshots-superwarenhuis
img-screenshots-superwarenhuis
img-screenshots-superwarenhuis
img-screenshots-superwarenhuis

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?