Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-steigerverkoop

Steigerverkoop

Steigerverkoop begon ooit als een kleine onderneming. Door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Vandaag de dag een productiehal van maar liefst 8500 m2 en een groot assortiment steigers voor bedrijven en particulieren. Voor elke situatie een geschikte steiger.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Het aantal mogelijkheden voor steigers is groot. Het vinden van de perfecte steiger kan om die reden een uitdaging zijn. Steigerverkoop legt de nadruk op persoonlijke service met als must dat de klant een steiger vindt die aansluit op de persoonlijke wensen. De uitdaging? Het realiseren van een functioneel fris webshop voorzien van een goedwerkende productfinder tool.

oplossing iconOplossing

Nadat de werking van de productfinder tool duidelijk was, is er gestart met de realisatie van de webshop. Te beginnen met het design waarbij op de homepagina rekening is gehouden met de productfinder. Na akkoord op het design moest afdeling techniek aan de bak. Stap voor stap werd Steigerverkoop naar een hoger niveau getild. Alles, van bugs tot seo, is uitvoerig nagelopen en verbeterd voordat de webshop live werd gezet.

resultaat iconResultaat

Bij binnenkomst op de webshop kunnen bezoekers direct in vier stappen de juiste steiger vinden. Selecteer de werkhoogte, het gebruik, platformlengte en steigerbreedte om vervolgens tot het gewenste product te komen. Bovendien is er veel tijd en aandacht besteed aan het design en aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Een resultaat van de bovenste (steiger)plank!

Highlights Steigerverkoop

smileyProductfinder

Vind in vier stappen snel de juiste steiger

smileyDesign

Fris, stoer en tijdloos design

smileyCustom winkelwagen pagina

Focus op een optimaal bestelproces

img-screenshots-steigerverkoop
img-screenshots-steigerverkoop
img-screenshots-steigerverkoop
img-screenshots-steigerverkoop

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?