Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-soclever

Multishop So Clever

So Clever heeft als doel om het opbergen, opruimen en organizen van je huis leuk én makkelijk te maken. Ze bieden dan ook een groot en uniek assortiment aan opbergartikelen.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

So Clever is actief met de shop soclever.nl. De wens is er om uit te breiden met soclevershop.de, waarbij de shops en productaanbod identiek aan elkaar dienen te zijn. Tegelijkertijd is So Clever ook sinds korte tijd eigenaar van opbergspecialist.nl (voorheen van de concurrent). Bij die shop was er de wens om de producten van So Clever op te gaan verkopen zonder de SEO waarden van de oude producten verloren te laten gaan. Werk aan de winkel!

oplossing iconOplossing

Met de inzet van onze tool Multishop Complete hebben we de nog niet bestaande shop soclevershop.de opgezet. Soclever.nl is aangemerkt als hoofdshop en de producten zijn automatisch gesynchroniseerd naar de .de. Alleen Nederlandse content op een Duitse shop is natuurlijk niet wenselijk. Middels Auto Translate is de content vertaald naar het Duits. Daarnaast hebben we gezorgd dat het productaanbod ook gesynchorniseerd is naar opberspecialist.nl zonder de goed scorende URL’s te laten droppen in de SEO waarde.

resultaat iconResultaat

In korte tijd zijn er twee shops bijgekomen zonder dat hier veel handarbeid bij kwam kijken. Alles is veelal geautomatiseerd verlopen door middel van API in combinatie met onze gemaakte tools. Creatief en proactief meedenken met de klant heeft geresulteerd in een fijne samenwerking met een mooi resultaat!

Highlights Multishop So Clever

smileyPersoonlijk dashboard

Persoonlijk dashboard Om nauwlettend alle processen in de gaten te houden

smileyMeerdere shops, meerdere talen

Koppeling van meerdere webshops met meerdere talen

smileyInzet Auto Translate

Automatisch content laten vertalen naar Duits

img-screenshots-soclever
img-screenshots-soclever
img-screenshots-soclever
img-screenshots-soclever

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?