/portfolio/snelwenskaart/ Snelwenskaart.nl | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-snelwenskaart

Snelwenskaart.nl

Iemand op een persoonlijke wijze verrassen. Het is zo leuk. En niet moeilijk. Schrijf zelf een kaartje met een persoonlijke boodschap! Het is een mooie en simpele manier om elkaar extra aandacht te geven als het gaat om speciale momenten of bijzondere gebeurtenissen. Snelwenskaart.nl heeft meer dan 1000 verschillende echte wenskaarten voor allerlei gelegenheden om iemand op een persoonlijke manier te verrassen.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De webshop van Snelwenskaart.nl draaide op Magento 1. Omdat Magento 1 in juni 2020 end-of-life was en de huidige site ook sterk was verouderd, was de webshop aan vernieuwing toe. Gekozen is voor het platform Lightspeed op basis van bewezen resultaten en toekomstbestendigheid. Met een duidelijke wensenlijst op zak, wisten we wat ons te doen stond. Aan de slag!

oplossing iconOplossing

InStijl Media werkt met bewezen oplossingen. We gingen van start met het design waarbij alle maatwerk wensen waren meegenomen. Dit resulteerde in een mooi fris design met B2B kenmerken. Technische realisatie van het design volgde, evenals een koppeling met Unit4, import voor producten, verzorging redirects en faciliteren van serverbeheer. En dit is een korte, eenvoudige uitleg.

resultaat iconResultaat

Het resultaat: een frisse, gebruiksvriendelijke webshop met een snelle reactietijd. Klanten kunnen gemakkelijk op alle mobiele apparaten shoppen. Voor de webshophouder is content makkelijk beheerbaar ingericht. En dat natuurlijk allemaal in Lightspeed! Het project verliep smooth. We blijven de webshop doorontwikkelen om zo continu te streven naar het hoogst haalbare resultaat.

Highlights Snelwenskaart.nl

smileyKoppeling met Unit4

Voor een effectieve workflow

smileyImportmodule

Producten zijn geïmporteerd van Magento 1 naar Lightspeed

smileyEigentijds design

Unieke herkenbare stijlelementen

img-screenshots-snelwenskaart
img-screenshots-snelwenskaart
img-screenshots-snelwenskaart
img-screenshots-snelwenskaart

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?