NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

Silla Acapulco

Silla Acapulco

Bij Silla Acapulco kun je terecht voor meubels en accessoires van een eerlijke en duurzame herkomst. De producten worden handgemaakt in Mexico. Het assortiment is uniek en kleurrijk!

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De voormalige webshop was aan vernieuwing toe en om die reden klopte Silla Acapulco bij ons aan. Samen met de klant hebben wij de wensen uitvoerig in kaart gebracht. Centraal in deze aanvraagfase was de vraag: Wanneer is voor jou het project geslaagd? Kernantwoorden hierop: Visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk aan voor- en achterkant, eenvoudig bestellen. Naarmate de gesprekken vorderde ontstond er een heldere wensenlijst. Dit vormde de start van onze samenwerking, lets go!

oplossing iconOplossing

Het beeldmerk vormde de basis voor het grafisch ontwerp. De kleuren en vormen zijn doorgevoerd door de hele webshop. Er is nagedacht over de UX van webshop met in het bijzonder de functie ‘stel je eigen stoel samen’. Nadat het ontwerp naar tevredenheid is opgeleverd, zijn we aan de slag gegaan met de technische realisatie. Voor livegang is alles uitvoerig getest intern en door opdrachtgever. Inmiddels staat de shop live en is klaar voor verkoop!

resultaat iconResultaat

De webshop is bij binnenkomst visueel aantrekkelijk door het speels grid en het vrolijke kleurgebruik. Voor de bezoeker is het mogelijk via de navigatie eenvoudig bij het gewenste product uit te komen en deze te bestellen. De backoffice heeft gebruiksvriendelijke instellingen en is daardoor makkelijk te beheren. Al met al een geslaagd project! Achter de schermen blijven we deze shop optimaliseren en doorontwikkelen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Highlights Silla Acapulco

smiley 
Video in banner

Video achter de mask ingeladen op de homepage

smiley
Custom blogpagina

De standaard Lightspeed blogs zijn vervangen voor custom pagina’s

smiley
Toggle switch

Prijzen inclusief exclusief btw tonen

steljeeigenstoelsamen_silla-acapulco

Stel je eigen stoel samen

Bij Silla Acapulco heb je de mogelijkheid om je custom Acapulco Stoel samen te stellen. Op een gebruiksvriendelijke manier kan een bezoeker de stoel samenstellen die bestaat uit het kiezen van 8 kleuren in de stoel en de kleur van het onderstel. Wanneer de stoel naar wens is samengesteld, kan deze in zijn geheel in de winkelwagen gelegd worden. Op deze manier ontwerpt een bezoeker snel zijn of haar unieke Acapulco Stoel! Een slim stukje maatwerk.

Afbeeldingen in het menu

Een groot deel van het assortiment bestaat uit de ‘Acapulco stoel’ en ‘Condesa stoel’. Daar zijn de menu-items en daaronder hangende sub-items op gebaseerd. Nu is het voor veel bezoekers niet direct duidelijk wat een ‘Acapulco stoel’ en/of ‘Condesa stoel’ is. De uitdaging was om via de navigatie al visueel duidelijk te maken welke producten hieronder vallen, zodat in de menu al een keuze gemaakt kan worden welk product de klant zoekt of een idee heeft wat de categorie inhoud. Dit hebben we op twee manieren opgelost. Wanneer de klant op een hoofdcategorie klikt, verschijnt een overzichtspagina met afbeeldingen, zie bijvoorbeeld van categorie ‘Acapulco stoel’ . Daarnaast hebben we via de categorieën de gekoppelde afbeelding opgehaald in het menu (zie afbeelding).

Menu_silla-acapulco

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?