Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-sillaacapulco

Silla Acapulco

Bij Silla Acapulco kun je terecht voor meubels en accessoires van een eerlijke en duurzame herkomst. De producten worden handgemaakt in Mexico. Het assortiment is uniek en kleurrijk!

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De voormalige webshop was aan vernieuwing toe en om die reden klopte Silla Acapulco bij ons aan. Samen met de klant hebben wij de wensen uitvoerig in kaart gebracht. Centraal in deze aanvraagfase was de vraag: Wanneer is voor jou het project geslaagd? Kernantwoorden hierop: Visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk aan voor- en achterkant, eenvoudig bestellen. Naarmate de gesprekken vorderde ontstond er een heldere wensenlijst. Dit vormde de start van onze samenwerking, lets go!

oplossing iconOplossing

Het beeldmerk vormde de basis voor het grafisch ontwerp. De kleuren en vormen zijn doorgevoerd door de hele webshop. Er is nagedacht over de UX van webshop met in het bijzonder de functie ‘stel je eigen stoel samen’. Nadat het ontwerp naar tevredenheid is opgeleverd, zijn we aan de slag gegaan met de technische realisatie. Voor livegang is alles uitvoerig getest intern en door opdrachtgever. Inmiddels staat de shop live en is klaar voor verkoop!

resultaat iconResultaat

De webshop is bij binnenkomst visueel aantrekkelijk door het speels grid en het vrolijke kleurgebruik. Voor de bezoeker is het mogelijk via de navigatie eenvoudig bij het gewenste product uit te komen en deze te bestellen. De backoffice heeft gebruiksvriendelijke instellingen en is daardoor makkelijk te beheren. Al met al een geslaagd project! Achter de schermen blijven we deze shop optimaliseren en doorontwikkelen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Highlights Silla Acapulco

smileyVideo in banner

Video achter de mask ingeladen op de homepage

smileyCustom blogpagina

De standaard Lightspeed blogs zijn vervangen voor custom pagina’s

smileyToggle switch

Prijzen inclusief exclusief btw tonen

img-screenshots-sillaacapulco
img-screenshots-sillaacapulco
img-screenshots-sillaacapulco
img-screenshots-sillaacapulco

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?