Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-scootmobielcomfortabel

Scootmobiel Comfortabel

Scootmobiel Comfortabel is het adres voor de aanschaf van een betrouwbare scootmobiel. Het aanbod bestaat uit hoogwaardige scootmobielen. Met veel zorg en aandacht geselecteerd op kwaliteit, comfort en veiligheid.


Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Een webshop maken voor - over het algemeen - een oudere doelgroep. Ga er maar aan staan. De doelgroep bestaat voornamelijk uit senioren. Belangrijk voor deze doelgroep is dat de webshop makkelijk in gebruik is. Met weinig handelingen toch een gewenst resultaat. Een goed leesbaar lettertype, leesbaar lettergrootte, contrasterende kleuren, gebruiksvriendelijke navigatie, offertemodule en icoontjes bij producten ter verduidelijking waren dan ook een pré.

oplossing iconOplossing

Met de doelgroep in ons achterhoofd gingen we aan de slag. Te beginnen met het design. Hierbij hebben we rekening gehouden met de wensen van de klant en behoeften van de eindgebruikers. Dit tezamen resulteerde in een desktop ontwerp voor home-, collectie- en productpagina. Vervolgens is de shop technisch gemaakt. Feedback van 1e oplevering verwerkt en last but not least online gezet.

resultaat iconResultaat

De webshop is gebouwd in Lightspeed. Scootmobiel Comfortabel straalt eenheid, service en professionaliteit uit. Elk product is voorzien van icoontjes die in één oogopslag veel informatie prijsgeeft. Lettertypes en kleuren zijn passend bij de doelgroep. Offertemodule komt terug op elke productpagina. Bovendien goed bruikbaar op elk apparaat. De webshop is helemaal klaar voor gebruik!

Highlights Scootmobiel Comfortabel

smileyOffertemodule

Vraag een offerte op maat aan

smileyUnieke productpagina

Productpagina met nadruk op persoonlijk advies

smileyInfinity scroll

Eindeloos scroll plezier (springt ook terug naar dezelfde hoogte als je terug klikt vanuit de productpagina)

img-screenshots-scootmobielconformtabel
img-screenshots-scootmobielconformtabel
img-screenshots-scootmobielconformtabel
img-screenshots-scootmobielconformtabel

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?