/portfolio/rm/ R&M Büro- und Design Möbel - Kantoor- en Designmeubels | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

r&m

R&M Büro- und designmöbel

Toonaangevende aanbieder van gebruikt en nieuw kantoor- en designmeubilair. Door voortdurende groei en uitbreiding van het assortiment zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met indrukwekkende showrooms en twee grote magazijnen in Emsbüren. 


Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Door de voortdurende groei en uitbreiding voldoet het platform van Lightspeed niet meer aan de wensen van R&M. De nog niet zo oude bestaande Lightspeed webshop voldeed niet langer aan de moderne technische eisen van een gebruiksvriendelijke online winkelervaring. Daarom moesten ze een nieuwe benadering vinden om de klanten een naadloze en boeiende online winkelomgeving te bieden die de merkwaarden van kwaliteit, elegantie en duurzaamheid weerspiegelt. 

oplossing iconResultaat

Met het oog op de behoefte aan een geavanceerde en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing, hebben we samen de overstap gemaakt naar Shopify. Door te kiezen voor het Persona thema, dat naadloos aansluit bij de bestaande design en merkidentiteit, waren ze ervan verzekerd dat de online aanwezigheid een verlengstuk zou zijn van de fysieke showrooms. Ze hebben ook gekozen voor een passend SLA-pakket om te zorgen voor continue ondersteuning en updates, waardoor onze webshop altijd up-to-date blijft.

resultaat iconResultaat

Het resultaat van onze samenwerking heeft de verwachtingen overtroffen. De nieuwe Shopify webshop is een ware weerspiegeling van de waarden en biedt de klanten een naadloze online winkelervaring die de kwaliteit en elegantie van het meubilair benadrukt. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe webshop zal helpen de klantenkring uit te breiden en de positie als marktleider in de branche nog verder te versterken.

pCon integratie

Integratie van pCon software voor nauwkeurige planning en visualisatie van kantoorruimtes. Met deze integratie is het ontwerp- en aankoopproces voor de klanten vereenvoudigd en verbeterd. pCon is een krachtige softwaretool die wordt gebruikt door professionals in de meubelindustrie voor het ontwerpen, plannen en visualiseren van ruimtes. Met deze integratie bieden ze de onze klanten een geavanceerde en intuïtieve winkelervaring, waardoor ze gemakkelijk hun ideeën kunnen realiseren en hun ruimtes kunnen transformeren met hoogwaardige meubelstukken.

R&M
R&M
R&M
R&M

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?