Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-nordicnew

Nordic New

Fan van Scandinavisch design? Dan ben je bij Nordic New aan het juiste adres! Op de shop vind je veel Scandinavisch design meubelen, verlichting en luxe accessoires. Naast een online shop hebben ze ook een showroom die je in Scandinavische sferen brengt.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Scandinavisch design laat zich kenmerken als simpel, functioneel, neutrale kleuren en tijdloos. Het zijn precies deze kenmerken die doorvertaald dienden te worden in nieuwe geoptimaliseerde webshop, want het voormalige design was toe aan een nieuw clean uiterlijk. Naast een clean responsive design is een duidelijk uitgesproken wens dat de site ook seo technisch tip top in orde moest zijn. Een heldere wensenlijst waar wij wel raad mee weten.

oplossing iconOplossing

Op basis van ons Persona Theme is er gekozen om een redesign te doen. Aan de start van het project stond het ontwerpen van het nieuwe design. Alle wensen zijn zorgvuldig in het design verwerkt en met de klant doorgesproken. Na akkoord op het design is deze technisch vertaald in de testshop. De testshop is uitvoerig intern en extern doorgetest. In overleg met de klant is de livegang gepland. Een succesvolle livegang volgde!

resultaat iconResultaat

De vooraf uitgestippelde route hebben we samen met Nordic New met succes bewandeld. De uitgangspunten zijn goed terug te zien in de shop. Aardetinten en een functioneel design voeren de boventoon in de vernieuwde shop. Door de gebruiksvriendelijke interface van Lightspeed is het beheer van de shop gemakkelijk voor Nordic New. Laat die orders maar komen! 

Highlights Nordic New

smileyInfinity scroll

Eindeloos scroll plezier (springt ook terug naar dezelfde hoogte als je terug klikt vanuit de productpagina)

smileyShop the look

Laat je inspireren door interieur voorbeelden

smileyClean design

Passend bij de Scandinavische sfeer

img-screenshots-nordicnew
img-screenshots-nordicnew
img-screenshots-nordicnew
img-screenshots-nordicnew

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?