/portfolio/milikan/ Milikan | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-milikan

Milikan

Milikan is een juwelier die een zorgvuldig geselecteerde collectie aan gouden en zilveren sierraden en horloges heeft. Kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke service staat bij Milikan hoog in het vaandel. Naast de webshop hebben ze een winkel om zo de best mogelijke service te verlenen.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Milikan heeft Lightspeed en InStijl Media benaderd om voor hen een Lightspeed webshop te ontwikkelen. Hierbij is gevraagd om een stapsgewijze benadering. Inhoudelijk betekent dit stap voor stap toewerken naar een shop die kwaliteit, professionaliteit en service uitstraalt. Het doel werd opgesteld, de route werd uitgestippeld en wij vertrokken uit de startblokken voor de eerste stap.

oplossing iconOplossing

De eerste stap in de route was het design. De shop moest kwaliteit, professionaliteit en service uitstralen. Daarnaast moest duidelijk worden dat ze ook een fysieke winkel hebben. Middels een klantenservice banner, chique kleuren en persoonlijke afbeeldingen werd het uitgangspunt visueel gemaakt. Stap één = check! De volgende stappen waren het vullen van de shop en technische ontwikkeling. Dit verliep soepel. De laatste stap was het live zetten van de shop.

resultaat iconResultaat

De vooraf uitgestippelde route hebben we samen met Milikan met succes bewandeld. De uitgangspunten zijn goed terug te zien en bovendien is de webshop volledig responsive. Door de gebruiksvriendelijke interface van Lightspeed is het beheer van de shop gemakkelijk voor Milikan. InStijl Media blijft technische support leveren. De shop blijft zo up-to-date and running!

Highlights Milikan

smileyPersoonlijke touch

Door eigen fotografie

smileyProfessionele uitstraling

Door chique kleuren en patronen

smileyOnderhoudsvriendelijk

Door plug and play instellingen

img-screenshots-milikan
img-screenshots-milikan
img-screenshots-milikan
img-screenshots-milikan

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?