Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

Matrassen-world home pagina

Matrassen-world

Matrassen World: voor een goede nachtrust. Sinds 2001 leveren zij met passie en toewijding de beste matrassen. De handgemaakte matrassen worden vervaardigd in hun eigen fabriek in Nederland.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Matrassen World stond voor de uitdaging om hun bestaande Woocommerce webshop te migreren naar het Lightspeed-platform, terwijl ze de merkidentiteit behielden en de gebruiksvriendelijkheid van de website verbeterden. Het doel was om de overgang soepel te laten verlopen en de functionaliteit van de webshop te optimaliseren.

oplossing iconOplossing

Door te kiezen voor het Thema Persona in Lightspeed konden wij voor Matrassen World een frisse uitstraling creëren die perfect aansluit bij het merk. Met behulp van een zorgvuldige migratie werden alle essentiële gegevens, van klanten tot productinformatie, overgezet naar de nieuwe webshop. Daarnaast bood de hulp bij het instellen van de Lightspeed shop de nodige ondersteuning om de webshop operationeel te maken, met aandacht voor detail en functionaliteit.

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een vernieuwde webshop die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk voor de klanten. Dankzij de migratie naar Lightspeed kan Matrassen World nu profiteren van geoptimaliseerde prestaties en een verbeterde winkelervaring voor hun klanten. Met deze aanpak heeft Matrassen World haar positie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige matrassen versterkt, terwijl ze de tevredenheid van hun klanten hebben vergroot.

Matrassen-world design
Matrassen-world design
Matrassen-world design
Matrassen-world design