Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-littlewonderland

Multishop Little Wonderland

Little Wonderland verkoopt Aziatische skincare voor iedereen. Ze halen de Koreaanse verzorgingsproducten naar het Westen om het belang van goede huidverzorging onder de aandacht te brengen.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

Ze willen heel Europa kennis laten maken met de Aziatische skincare en daarbij hebben ze verschillende domeinnamen (.nl, .eu, .de) in handen. Binnen deze shop hanteren ze ook nog weer verschillende talen. Echter is het nu zo dat elke domeinnaam een aparte backoffice heeft die handmatig gevuld moet worden. Ze zien graag de repetitieve taken geautomatiseerd. Met deze uitgesproken wens, wisten we wat ons te doen stond.

oplossing iconOplossing

Multishop Complete biedt de oplossing. De shops zijn aan elkaar gekoppeld en één van de shops is aangemerkt als hoofdshop, dus leidend. Alles wat in de hoofdshop wordt aangepast qua inhoud, wordt automatisch gesynchroniseerd in de onderliggende shops en talen. Via een persoonlijk dashboard heeft Little Wonderland toegang om de synchronisatie processen te monitoren.

resultaat iconResultaat

Het is een uniek resultaat waarbij het beheren meerdere webshops met meerdere talen binnen de EU een heel stuk makkelijker is gemaakt door de inzet Multishop Complete. Alle repetitieve taken zijn verleden tijd. Zij kunnen zich blijven focussen waar ze goed in zijn: het verkopen van Aziatische skincare!

Highlights Multishop Littlewonderland

smileyPersoonlijk dashboard

Om nauwlettend alle processen in de gaten te houden

smileyMeerdere shops, meerdere talen

Koppeling van meerdere webshops met meerdere talen

smileyAdd-on reviews tweerichtingsverkeer

Alle reviews op alle shops

img-screenshots-littlewonderland
img-screenshots-littlewonderland
img-screenshots-littlewonderland
img-screenshots-littlewonderland

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?