/portfolio/ledstrip-xl/ LEDstrip XL | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-ledstripxl

LEDstrip XL

LedstripXL verkoopt LED strips en LED verlichting. Sinds 2010 zijn ze actief in alles wat met LED verlichting te maken heeft. Inmiddels zijn ze de grootste webwinkel op dit gebied. Ze beschikken dan ook over een zeer ruim assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze bieden het aan, van Neon Signing voor bedrijfslogo’s tot LED Meubels.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De webshop voorzien van een nieuw jasje, dit was de aanvraag. LEDstrip XL heeft een B2B insteek en het was belangrijk om die look and feel over te brengen. Binnen de webshop moet je in een paar klikken uitkomen op het juiste product. Functioneel zonder teveel afleiding. Ook productafbeeldingen kracht bijzetten door middel van iconen was een grote wens. Een intake formulier werd ingevuld om aanvullende wensen op te nemen in de prijsopgave. Na akkoord op de offerte lieten we er geen gras over groeien. Werk aan de winkel!

oplossing iconOplossing

Op basis van ons B2B Pro thema is er gestart met het redesign waarin de vooraf aangegeven wensen zijn meegenomen. Naarmate we verder in het design proces kwamen, zijn er een aantal nieuwe wensen toegevoegd. Tegenover een meerprijs hebben we dit direct in het design verwerkt. Het design werd akkoord bevonden en een interne technische briefing volgde. De programmeur ging direct aan de slag met technische realisatie. Nadat al het feedback van de 1e technische oplevering was verwerkt, volgde de livegang snel.

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een frisse en gebruiksvriendelijke webshop met een B2B uitstraling. Samen met onze partner op het gebied van online marketing hebben we de webshop volledig seo geoptimaliseerd. Bovendien is de shop zo gebouwd dat toekomstige maatwerk functionaliteiten stabiel geïmplementeerd kunnen worden. Dit was niet voor niets, want na livegang is er alweer het nodige geïmplementeerd aan leuke aanvragen. Zo blijven we samen met de klant de webshop doorontwikkelen!

Highlights LEDstrip XL

smileyMegamenu met product afbeeldingen

Elke categorie is voorzien van een product afbeelding wat de categorie visueel inhoudt geeft

smileyZakelijk en particulier

Zowel zakelijke als particuliere bestelmogelijkheden

smileyTop 10 pagina

Toont een top 10 selectie van populaire producten

img-screenshots-ledstripxl
img-screenshots-ledstripxl
img-screenshots-ledstripxl
img-screenshots-ledstripxl

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?