NIEUW: Multishop Complete voor Lightspeed eCom! Beheer alle inhoud vanuit één backoffice. Meer info? Klik hier!

LEDstrip XL

LedstripXL verkoopt LED strips en LED verlichting. Sinds 2010 zijn ze actief in alles wat met LED verlichting te maken heeft. Inmiddels zijn ze de grootste webwinkel op dit gebied. Ze beschikken dan ook over een zeer ruim assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze bieden het aan, van Neon Signing voor bedrijfslogo’s tot LED Meubels.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

De webshop voorzien van een nieuw jasje, dit was de aanvraag. LEDstrip XL heeft een B2B insteek en het was belangrijk om die look and feel over te brengen. Binnen de webshop moet je in een paar klikken uitkomen op het juiste product. Functioneel zonder teveel afleiding. Ook productafbeeldingen kracht bijzetten door middel van iconen was een grote wens. Een intake formulier werd ingevuld om aanvullende wensen op te nemen in de prijsopgave. Na akkoord op de offerte lieten we er geen gras over groeien. Werk aan de winkel!

oplossing iconOplossing

Op basis van ons B2B Pro thema is er gestart met het redesign waarin de vooraf aangegeven wensen zijn meegenomen. Naarmate we verder in het design proces kwamen, zijn er een aantal nieuwe wensen toegevoegd. Tegenover een meerprijs hebben we dit direct in het design verwerkt. Het design werd akkoord bevonden en een interne technische briefing volgde. De programmeur ging direct aan de slag met technische realisatie. Nadat al het feedback van de 1e technische oplevering was verwerkt, volgde de livegang snel.

resultaat iconResultaat

Het resultaat is een frisse en gebruiksvriendelijke webshop. met een B2B uitstraling. Samen met onze partner op het gebied van online marketing hebben we de webshop volledig seo geoptimaliseerd. Bovendien is de shop zo gebouwd dat toekomstige maatwerk functionaliteiten stabiel geïmplementeerd kunnen worden. Dit was niet voor niets, want na livegang is er alweer het nodige geïmplementeerd aan leuke aanvragen. Zo blijven we samen met de klant de webshop doorontwikkelen!

Highlights LEDstrip XL

smiley 
Megamenu met product afbeeldingen

Elke categorie is voorzien van een product afbeelding wat de categorie visueel inhoudt geeft

smiley
Zakelijk en particulier

Zowel zakelijke als particuliere bestelmogelijkheden

smiley
Top 10 pagina

Toont een top 10 selectie van populaire producten

Stel je eigen LED logo samen

InStijl Media heeft een LEDlogo offerte tool ontwikkelt voor LEDstrip XL. Deze tool maakt het mogelijk dat bedrijven en particulieren binnen een aantal stappen een (bedrijfs)logo of slogan op maat (offerte) kunnen aanvragen. Je vult de stappen in naar jouw wens om vervolgens een bestand te uploaden. Deze en aanvullende gegevens worden verstuurd naar LEDstrip XL. LEDstrip XL bestudeert de aanvraag en geeft een offerte. Ga je akkoord? Dan zetten ze de productie in gang. Een slimme ingebouwde maatwerk functionaliteit met deels vrij in te vullen waarden en deels selecteerbare absolute waarden zorgen ervoor dat potentiële klanten gemakkelijk en snel een offerte aanvraag op maat kunnen versturen.

Gerelateerde producten

Als webshophouder wil je natuurlijk zoveel mogelijk verkopen en tegelijkertijd de bezoeker zo goed mogelijk van dienst zijn. Gerelateerde producten bedient deze twee doelen. Door ze op de productpagina bij LEDStrip XL helemaal bovenaan te plaatsen door middel van maatwerk, vormt het een goede manier om de gerelateerde producten onder de aandacht te brengen en meer te verkopen.

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?