/portfolio/katokantoorinrichting/ KATO kantoorinrichting | Ons werk | InStijl Media

Overstappen van Lightspeed naar Shopify? Migreer naadloos je webshop met onze migratietool. Meer info? Klik hier!

img-header-kato

KATO

KATO is al sinds 1994 actief in de handel van kantoorartikelen en kantoormeubilair. Ze voorzien bedrijven van ideale kantoorartikelen om de werkplekken te optimaliseren. Voor de volledige inrichting van het kantoor ben je bij KATO ook aan het juiste adres.

Lightspeed logo

Aanpak

uitdaging iconUitdaging

KATO wilde graag de huidige webshop vervangen voor een nieuwe Lightspeed webshop. Een aantal belangrijke punten waren: goede pagespeed score in Google, goed te indexeren in Google, gebruiksvriendelijk en het koppelen van meerdere shops aan KATO. Na uitgebreid over de ambities van KATO te hebben gesproken zijn we samen tot een mooi akkoord gekomen. De opdracht was helder duidelijk, tijd om aan de slag te gaan!

oplossing iconOplossing

De stijl van katoprojecten.nl is doorvertaald naar het design van de nieuwe webshop. Gekozen is om als uitgangspunt een thema te gebruiken en deze naar wens van de klant te personaliseren. Alle aanvullende maatwerk wensen zijn hierin meegenomen. Na akkoord op het design is het development team aan de slag gegaan met de technische realisatie van het design en het bouwen van de gewenste koppelingen. Migratie en redirects zijn geregeld en na uitgebreid testen, zowel intern als extern, is de webshop in overleg live gezet.

resultaat iconResultaat

Het resultaat: een frisse, gebruiksvriendelijke webshop met een snelle reactietijd. Bij binnenkomst op de site word je oog direct getrokken naar de pakkende strakke interieur afbeeldingen. Wie verder kijkt zit een duidelijke navigatiestructuur en binnen een aantal kliks kun je het gewenste product toevoegen aan de winkelwagen of offerte. Op alle devices snel en gebruiksvriendelijk zodat je er als bezoeker rustig op los kunt shoppen.

Highlights KATO

smileyMultishop Complete module

Meerdere shops zijn gekoppeld middels Multishop Complete.

smileyOfferteformulier

Voeg de gewenste producten toe aan uw offertemand en vraag een offerte op.

smileyHoog gebruiksgemak

Zowel aan de voor- en achterkant van de shop erg gebruiksvriendelijk

img-screenshots-kato
img-screenshots-kato
img-screenshots-kato
img-screenshots-kato

Benieuwd wat InStijl Media voor jou kan betekenen?